Marcel Ciolacu atrage atenţia: Guvernul PNL va tăia salariile şi va ordona concedieri în masă, după alegerile parlamentare

Marcel Ciolacu atrage atenţia: Guvernul PNL va tăia salariile şi va ordona concedieri în masă, după alegerile parlamentare

„Vom asigura banii necesari pentru a susţine creşterea pensiilor pe care am adoptat-o prin ordonanţă de urgenţă. De asemenea, vom asigura resursele financiare pentru a face faţă cheltuielilor de personal şi cheltuielilor sociale.

Îi dăm astăzi ocazia PNL-ului să recunoască creşterea TVA, să ducă traiul de zi cu zi. Să le spună românilor de acum, nu după 6 decembrie că vor creşte impozitele. Orice român a înţeles de ce Obban şi guvernul lui incompetent nu fac public bugetul. Ei vor tăia salariile şi vor face concedieri. Sunt sigur că în decembrie FMI va fi aici. S-au împrumutat pe bandă rulantă. Sunteți singurul guvern din istorie care a trecut bugetul țării prin asumare. Ați spus că aveți bani în buget pentru toți. Ați mintit, pentru copii, pentru profesori, pentru pensionari, nu ați mai avut bani. Nici pentru antreprenori, nici pentru fermieri. I-ați lăsat să se descurce pe cont propriu pentru că ați furat bani.”, a declarat liderul PSD.

„PNL-corupt până în măduva oaselor”- Acuzaţii grave făcute de Marcel Ciolacu

„Copiii nu se duc la şcoală pentru că aşa vrea acest guvern. Aţi furat banii, în timp ce ţineaţi oamenii în casă şi le spuneaţi că aveţi grijă de sănătatea lor. Singura care a avut de câştigat în pandemie, a fost caracatiţa PNL.  Sunteți corupți până în măduva oaselor. Ați furat până și măștile pensionarilor, măștile care trebuiau să ajungă la cei mai vulnerabili dintre români, la cei care nu au ce mânca. Ați furat tabletele copiilor, ați furat până și ventilatoarele care acum ar fi putut salva vieți omeneșt. România riscă să taie drepturile la fondurile europene. Spuneţi adevărul românilor. Incompetenţa voastră nu pune în pericol doar viaţa românilor, ci locurile lor de muncă. Românii sunt ameninţaţi de o creştere dramatică a sărăciei, a corupţiei.”, a spus Ciolacu.

Citeşte şi: Ludovic Orban, explicaţii în Camera Deputaţilor despre buget: „Nu vom creşte taxele şi impozitele”

Sursa: RomaniaTV

loading...