Marcel Ciolacu: „Răspândac e Orban. Răspândacul principal. Tot timpul, ei sunt cu un pas în urmă”

Marcel Ciolacu: „Răspândac e Orban. Răspândacul principal. Tot timpul, ei sunt cu un pas în urmă”

Rugat să comenteze afirmaţiile premierului Ludovic Orban care a spus că adolescenţii sunt „răspândaci”, Ciolacu a răspuns:”Răspândac e Orban. Răspândacul principal. Nu e o glumă.

S-au închis parcurile în Bucureşti pentru că se întâlnesc tinerii noaptea în parcuri? Păi cum se întâlnesc pentru că sunt păzite de Poliţia locală. Cât de tineri sunt, stau la minus 5 grade în parc să răspândească virusul?”, a declarat Marcel Ciolacu, la B1 TV.

Liderul PSD îi acuză pe guvernanţi că iau măsuri care „nu au niciun fundament şi nu mai ştiu de unde să o apuce”.

„Ai închis HORECA, ai închis şcolile, ai închis pieţele. Nu vor avea efect. Sunt măsuri făcute mult prea târziu şi tot timpul, ei sunt cu un pas în urmă.În loc să faci prevenire, să-ţi pregăteşti şcolile timp de şase luni, cât au fost închise, să ai alternativa pregătită de online, să începi cu şcoli pilot, cu cartiere”, a spus Ciolacu.

Ciolacu: „Nu am rezolvat cu tabletele. Le rezolvăm când vine vaccinul şi trece pandemia”

„Nu aveau voie să deschidă şcolile fără testarea profesorilor şi fără măşti. Au stat copiii şase luni acasă. Nu ai pregătit tabletele? Nici acum nu am rezolvat cu tabletele. Le rezolvăm când vine vaccinul şi trece pandemia”, a menţionat preşedintele PSD.

Preşedintele PSD, despre scandalul de la UNIFARM. „Există informaţii că 90 la sută dintre măşti sunt neconforme”

„UNIFARM e plin de măşti şi ei n-au măşti pentru persoanele vulnerabile. Se judecă cu UNIFARM-UL. S-a dus DNA-ul să ridice documentele.Trebuie să fie o decizie politică ca acele măşti să fie puse în circulaţie, să vadă întâi dacă sunt conforme. Există informaţii că 90 la sută sunt neconforme, cumpărate de statul român, cum e celebrul spital de la Bacău, care între timp a plouat pe el şi s-a dezumflat. Costă 3 milioane de euro”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac DUR la adresa Guvernului Orban: „Vor mări categoric TVA-ul. Vor protejeze marile venituri”

Sursa: RomaniaTV

loading...