Medicul care a prezis în 2017 pandemia de COVID-19 a anunţat că urmează un nou dezastru. Ce se va întâmpla în 2021

Medicul care a prezis în 2017 pandemia de COVID-19 a anunţat că urmează un nou dezastru. Ce se va întâmpla în 2021

Michael Osterholm, un reputatul medic epidemiolog, a anunţat apogeul dezastrului cauzat de pandemia de COVID-19 în „următoarele 6-12 săptămâni, care vor fi cele mai lungi şi întunecate momente de la răspândirea virusului”. De asemenea, specialistul a mai dat o veste rea: un vaccin pentru COVID-19 nu va fi disponibil mai devreme de al treilea trimestru al anului 2021.

România, printre cele mai afectate ţări din lume de valul doi de coronavirus. Evoluţia pandemiei de Covid, până pe 9 noiembrie

Michael Osterholm s-a raportat la SUA şi a anunţat că până de Crăciun numărul cazurilor va creşte zilnic până la 75.000. Deja, opt milioane de americani s-au infectat cu noul coronavirus.

Medicul a prezis pandemia de COVID-19 în 2017, în cartea sa „The most lethal threat”. O perioadă lungă de timp, Michael Osterholm a avertizat că un nou virus se va răspândi şi va cauza o pandemie similară celei din 1918, care a cauzat între 50-100 de milioane de decese la nivel global.

Ce a descoperit un medic legist român la autopsiile persoanelor decedate de COVID-19. Care sunt cele mai afectate organe

Până în acest moment, la nivel global au fost înregistrate 42 de milioane de cazuri de COVID-19, 28 de milioane de persoane au fost declarate vindecate şi un milion de persoane au decedat.

Sursa: RomaniaTV

loading...