Noul primar al Braşovului, prins cu minciuna în CV: „Vai de România fără hoţie!”

Noul primar al Braşovului, prins cu minciuna în CV: „Vai de România fără hoţie!”

Candidatul USR-PLUS, care a câştigat Primăria municipiului Braşov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, a modificat ulterior informaţiile cu privire la studiile sale şi a venit cu precizări. Doi profesori universitari din Bucureşti: Ciprian Dobre – prodecan al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare – şi Traian Rebedea – de la Universitatea Politehnică Bucureşti, acuză că acesta nu a absolvit cursurile Facultății de Automatică, ba mai mult decât atât, acesta a fost exmatriculat.

„Vai de România fără hoție – pentru că este o hoție sa minți că ai o diploma. Dl. Coliban, aproape 20 de ani ați mințit că sunteți absolvent al A&C. Acum ștergeți repede urmele. Mă întreb dacă un om care minte de 17+ ani este un om nou, care va aduce schimbare reală în România. Și oare mai este întreg la cap sau este un om frustrat, dacă a trebuit să mintă atâta timp. Vă dați seama că poate acum află toate rudele și cunoștințele sale adevărul”, a scris pe Facebook Traian Rebedea.

Potrivit newsbv.ro, după aceste acuzații, Coliban și-a modificat CV-ul atât pe site-ul Senatului, cât şi pe cel al USR, precizând că a urmat cursurile Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, fără să ia licența.

Citeşte şi: Măsuri restrictive în judeţul Braşov după atingerea ratei de infectare de 2,18 cazuri la mia de locuitori

Sursa: RomaniaTV