Ora adevărului: Ludovic Orban prezintă bugetul în faţa Camerei Deputaţilor

Ora adevărului: Ludovic Orban prezintă bugetul în faţa Camerei Deputaţilor

Premierul Ludovic Orban merge astăzi în Camera Deputaţilor, la solicitarea PSD, pentru a prezenta stadiul elaborării bugetului de stat pe anul viitor şi a bugetului asigurărilor sociale.

Solicitarea deputaţilor PSD în acest sens a fost aprobată de Biroul Permanent al Camerei lunea trecută, iar şedinţa este programată pentru ora 16.

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, anunţa joia trecută, după o şedinţă a conducerii partidului, că social-democraţii au decis să îl cheme în Parlament pe premierul Ludovic Orban pe tema bugetului de stat pe anul viitor, menţionând că nu înţelege de ce Guvernul nu a publicat acest proiect.

„Dacă nu este nimic de ascuns, dacă este totul corect faţă de români, de ce nu este publicat bugetul pe anul viitor, de ce nu se organizează o conferinţă de presă la nivel guvernamental astfel încât toţi românii să afle care sunt intenţiile concrete ale Guvernului cu privire la TVA, de exemplu. Sunt analişti economici, de asemenea consultanţi economici care în această perioadă fac tot felul de calcule şi scheme cum va evolua economia românească în momentul în care TVA va creşte”, a afirmat Firea.

Citeşte şi: Orban: „Adolescenții sunt răspândaci de virus. Marea majoritate nu prezintă simptome vizibile, dar transmit virusul”

Sursa: RomaniaTV

loading...