Anthony Fauci, anunţ extraordinar. Medicul spune că vaccinul anti-Covid de la Pfizer va fi pe piaţă în câteva săptămâni

Anthony Fauci, anunţ extraordinar. Medicul spune că vaccinul anti-Covid de la Pfizer va fi pe piaţă în câteva săptămâni

„Este posibil să avem doze pe care să le putem oferi oamenilor până la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie. Probabil până în decembrie”, a spus dr. Anthny Fauci, la CNN, el subliniind că rezultatele testelor vaccinului dezvoltat de Pfizer şi BioNTech sunt „extraordinare”. Totodată, medicul a admis că, în afară de acest vaccin „este probabil să avem mai multe vaccinuri eficiente”.

Citeşte şi Când vom reveni la o viaţă normală? Un expert în vaccinuri, consilier al lui Boris Johnson, crede că vom avea un Paşte fără restricţii

În cadrul interviului, Fauci a fost întrebat şi despre postul său de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, când președintele ales Joe Biden își ocupă fotoliul de preşedinte, în ianuarie 2021. „Nu am nicio intenție să plec”, a afirmat răspicat medicul.

„Aceasta este o treabă importantă, o fac acum de foarte mult timp. Am făcut-o sub șase președinți, este o treabă importantă și obiectivul meu este să servesc publicul american indiferent cine este preşedinte”, a adăugat Fauci.

Sursa: RomaniaTV