Ciolacu: „PNL vrea să taie pensiile. PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul”

Ciolacu: „PNL vrea să taie pensiile. PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul”

Ciolacu a precizat, cu ocazia prezentării planului de guvernare al PSD, că social-democraţii vor lupta împotriva „incompetenţei Guvernului PNL”.

„Vom lupta incompetenţei crase a Guvernului PNL. Spre deosebire de ei, noua echipă PSD este pregătită să scoată ţara din întunericul în care PNL a aruncat ţara. Niciodată în istoria sa, România nu a avut un Guvern atât de incompetent.Explozia cazurilor COVID, ATI-uri care nu fac faţă, lipsa acută a medicamentelor, creşterea şomajului, creştere preţurilor, în paralel cu adâncirea corupţiei guvernamentale. Aşa au ştiut ei să gestioneze criza sanitară”, a precizat Marcel Ciolacu.

Ciolacu: „Iohannis şi PNL au decis să interesul lor de a face alegeri e mai presus decât sănătatea românilor”

Preşedintele PSD a afirmat că „Orban şi PNL au eşuat” deoarece nu au „niciun plan pentru combaterea pandemiei şi redresarea economiei, pentru firmele româneşti”.”La orice întrebare adresată ieri, Ludovic Orban nu a avut niciun răspuns. Nu viaţa românilor îi interesează, ci alegerile în plină pandemie. E din ce în ce mai clar pentru toată lumea.PNL, pe zi ce trece pierde încrederea oamenilor, de ceea sunt disperaţi să facă alegeri. Astăzi, la 10.000 de cazuri pe zi, Iohannis şi PNL au decis să interesul lor de a face alegeri e mai presus decât sănătatea românilor”, a precizat liderul PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu a precizat că „nimic nu va împiedica PNL să se agaţe de putere”.

„Nu ne mai putem permite încă patru ani de incompetenţă şi cinism din partea PNL. Pe 6 decembrie, românii pot vota cu PNL şi cu incompetenţa lor sau cu PSD şi cu siguranţa unui trai mai bun.

Planul nostru nu înseamnă majorarea TVA. Planul nostru e să protejăm pensiile. PNL vrea să taie pensiile. După ei, tot cei bogaţi trebuie să câştige mai mult.

PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul cu care se luptă o lume întreagă”, a conchis Ciolacu.

 

Sursa: RomaniaTV