Cîţu DINAMITEAZĂ programul de guvernare al PSD. „Îşi lansează programul pentru sărăcirea românilor”

Cîţu DINAMITEAZĂ programul de guvernare al PSD. „Îşi lansează programul pentru sărăcirea românilor”

„PSD îşi lansează programul pentru sărăcirea românilor. Să nu uităm ce a însemnat guvernarea PSD pentru că aceeaşi oameni pregătesc aceleaşi măsuri”, a scris marţi, pe Facebook, Florin Ciţu.

Ministrul Finanţelor a precizat că guvernarea PSD a însemnat:

– 500 modificări ale Codului fiscal- introducerea supraacizei la carburant- TVA defalcat- supraimpozitarea contractelor part-time- naţionalizarea Pilonului II de pensii de facto- taxa pe stâlp- OUG 114 – supraimpozitarea tuturor sectoarelor din economie- atacul la justiţie, OUG 13″Autorul acestui atac, Grindeanu, este astăzi numarul 2 în PSD”, a mai menţionat Cîţu.

De asemenea, ministrul Finanţelor a amintit că rata inflaţiei a crescut de la 0% la 5.4%, fiind „cea mai mare rată a inflaţiei din UE aproape trei ani la rând”.”ROBOR a crescut de la 0,7% la 3,9%. Singura ţară din UE în care au crescut dobânzile în această perioadă. Singura ţară din UE în care deficitul bugetar a crescut, deşi era o perioadă de creştere economică. Până şi Grecia a avut surplus bugetar în aceea perioadă”, a explicat ministrul Finanţelor.

De asemenea, Florin Cîţu a subliniat că România a fost în guvernările PSD „singura ţară din lume din care cetăţenii fugeau de regimul dictatorial instaurat de Dragnea la fel de rapid ca din zonele de razboi”.

Ciolacu: „PNL vrea să taie pensiile. PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul”

Sursa: RomaniaTV

loading...