Klaus Iohannis, anunţ de ultimă oră despre alegerile din 6 decembrie 2020. „Asta îşi doresc acum românii!”

Klaus Iohannis, anunţ de ultimă oră despre alegerile din 6 decembrie 2020. „Asta îşi doresc acum românii!”

Klaus Iohannis a fost întrebat ce l-a făcut să se răzgândească după ce în primăvară spune că nu e de acord cu oprganizarea alegerilor dacă situaţia va fi una gravă. Mai mult, preşedintele României spune în acest moment că virusul se răspândeşte mai repede ca în primăvară.

„Din nefericire, acum avem în România două probleme grave. Una de sănătate cu care ne confruntăm de aproape un an de zile. Ştim ce măsuri se pot lua pentru încetinirea acestui virus. În continuare, pandemia rămâne o problemă şi va fi rezolvată când vom avea un vaccin. Sigur, în media apar ştiri pozitive despre cum au progresat unii şi alţii cu producerea vaccinului, dar concret nu poate nimeni să spună. Dar avem şi o problemă politică. Guvernul se luptă pentru a ţine lucrurile sub control, iar PSD, în Parlament, trage permanent frâna de mână”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaraţii de ultimă oră! Ce noi măsuri au fost decise în şedinţa de urgenţă

„Acum românii îşi doresc să avem un Parlament legitim. Cu PSD în Parlament acest lucru funcţionează cu frâna de mână trasă. Democraţia nu poate fi pusă în paranteză. Nu putem sta în acest blocaj din cauza PSD. Din toate aceste motive ne aflăm în situaţia de a organiza alegeri la termen, e singura soluţie prin care românilor li se va permite alegerea unui nou Parlament, construirea unui Guvern puternic, o nouă majoritate”, a precizat Klaus Iohannis.

Sursa: RomaniaTV

loading...