Ministrul Economiei, infectat cu coronavirus, mesaj despre LOCKDOWN: Măsurile luate sunt gândite pentru a încetini extinderea epidemiei

Ministrul Economiei, infectat cu coronavirus, mesaj despre LOCKDOWN: Măsurile luate sunt gândite pentru a încetini extinderea epidemiei

Guvernul PNL nu a de gând să impună LOCKDOWN „nici înainte de alegeri şi nici după”, a dat asigurări ministrul Virgil Popescu.

„Este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Măsurile care au fost luate sunt gândite pentru a încetini semnificativ extinderea epidemiei, pentru a ne permite să avem sărbători liniștite și să evităm lockdown-ul.Fiecare dintre noi are o responsabilitate în această luptă comună. Trebuie să fim o echipă, să ne protejăm, pentru a le permite medicilor să se ocupe de cei care au forme grave de boală, dar și de oamenii care au alte boli și ajung la spital. Mai mult decât atât, trebuie să respectăm cu toții măsurile pentru a reveni cât mai repede la o viață cât mai apropiată de normalitate.Guvernul nu intenționează să impună un lockdown nici înainte de alegeri și nici după, nici în 2020 și nici în 2021.Nu uitați: Doar împreună vom reuși să trecem și peste această încercare!”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Virgil Popescu se află în prezent în izolare după ce în urmă cu o săptămână a anunţat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

„Am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.

Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă.

Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut.”, a scris ministrul Economiei pe Facebook lunea trecută.

Sursa: RomaniaTV

loading...