Nicuşor Dan: Promit că intervenţiile la avarii vor fi cele mai rapide cu putinţă

Nicuşor Dan: Promit că intervenţiile la avarii vor fi cele mai rapide cu putinţă

”Sunt un primar independent susținut de două partide. Din USR am plecat pentru un motiv. Vreau să spun că am o relație și profesională și personală foarte bună cu premierul Orban. Am avut un sprijin foarte mare din partea acestuia și în campania electorală” , a declarat Nicușor Dan

”Este greu să gestionezi piețele, în București avem vreo 30-40. Este foarte greu să ajungi să pui niște măsuri punctuale, este o decizie dificilă. O să rezolvăm să avem aceleași număr de tarabe atât afară, cât și în interior” , a declarat edilul.

”Există piețe care din structura construcivă se pot deschide și piețe care nu se pot închide. Eu sunt primarul Bucureștiului, eu trebuie să respect legea. Dacă aș da în judecată Guvernul ar dura cam două-trei luni. Responsabilitatea mea este ca Bucureștiul să aibă piețe” , a adăugat acesta.

”Bucureștenii au niște nevoi, printre acestea sunt de a achiziționa produsele pe care țărănii de pe lângă Capitală, aceste nevoi vor fi satisfăcute. Există în București piețe volante și oamenii aceia reușesc să vândă de 3-4 patru ani de zile” , a explicat Nicușor Dan.

Problema apei calde

”Sunt două răspunsuri, pe termen scurt și termen mediu. Am semnat astăzi o finanțare. Specialiștii au spus unde sunt punctele sensibile, acestea le vom face în trei ani și jumătate. Eu am avut o campania electorală foarte corectă și onestă. Promit două lucruri: că intervențiile la aceste avarii vor fi cele mai rapide cu putință și că o să avem o comunicare onestă cu cetățenii. Asta o să avem în câteva zile, am alocat niște oameni” , a declarat edilul.

Sursa: RomaniaTV

loading...