Elena Vlad, medic pneumolog, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a infectat cu Covid-19: „Am cerut ajutorul, dar m-au refuzat”

Elena Vlad, medic pneumolog, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a infectat cu Covid-19: „Am cerut ajutorul, dar m-au refuzat”

A rămas extrem de dezamăgită când a cerut ajutorul, deoarece se simţea rău. Doctoriţa spune că i-a cerut ajutorul unui cadru medical, care a plecat şi nu s-a mai întors, scrie sgorj.ro.

„Era o doamnă care era în faţă, iar cei din spate cred că erau organe de control, deoarece s-au retras foarte repede. Când au intrat, eu am spus: «Ce bine că aţi venit, pentru că îmi este rău. Luaţi-mi o saturaţie!». S-a făcut prezenţa.

Dânşii s-au retras imediat, iar doamna a răspuns că o să-i conducă pe dânşii şi că o să se întoarcă. S-a dus şi nu s-a mai întors. Era un cadru medical, bineînţeles. Aş vrea să ştiu cine este. Avea obligaţia să anunţe pe altcineva, dacă nu ar fi putut să-mi acorde ajutorul“, a povestit doctoriţa.

Salonul unde a stat avea igrasie

Doctoriţa spune că salonul în care a stat avea igrasie şi avea un geam mic. „Se putea deschide pentru a se face cât de cât ventilaţia, dar se deschidea şi uşa, pentru că nu se închidea bine şi se făcea curent“.

Şi soţul medicului a fost internat în spital, deşi a avut simptome uşoare şi medii. Problemele s-au agravat atunci când ajuns acasă, deoarece s-a ales cu o conjuctivită puternică.

„Când am ajuns acasă, eu nu eram atentă, pentru că îmi era destul de rău, şi nu am văzut ce face soţul meu, care a venit din spital cu laptop-ul. A lucrat ceva la laptop şi nu l-a dezinfectat şi după două zile a făcut o conjuctivită foarte puternică. I s-au umflat ochii, îl dureau şi nu a mai putut să vadă nimic. L-am întrebat dacă a dezinfectat laptop-ul. Noi aveam imunitatea noastră, la coronavirus, dar nu la porcăria adusă din spital“, a mai povestit medicul.

Sursa: RomaniaTV

loading...