Situaţie revoltătoare. O mamă a minţit că are cancer pentru a avea parte de o viaţă luxoasă din donaţiile făcute de oameni

Situaţie revoltătoare. O mamă a minţit că are cancer pentru a avea parte de o viaţă luxoasă din donaţiile făcute de oameni

Nicole Elkabbass are 42 de ani şi a minţit că trebuie să plătească pentru tratament după ce s-a declarat bolnavă de cancer ovarian. Femeia a creat şi o pagină de GoFundMe pentru donaţii caritabile.

Aceasta neagă însă frauda precum şi transferul sumei de 50.000 de euro în contul bancar între 5 februarie şi 9 august 2018. Unul dintre procurori a susţinut în fața instanței că Nicole nu a avut nevoie şi nici nu a folosit banii pentru tratamentul vreunei boli, mai ales că nu a avut niciodată parte de diagnosticul menţionat.

 

Acesta a subliniat că sume imense de bani au fost cheltuite la jocuri de noroc online, pentru plata unor datorii mai vechi, pentru achiziţionarea unor bilete scumpe la Tottenham Hotspur, pentru câteva călătorii şi în generla pentru a-şi asigura un stil de viaţă luxos, „lipsit de griji”.

 

„Nicole are nevoie de tratament” se intitulează pagina care a fost scrisă la persoana a treia şi a atins inimile oamenilor, după ce a descris-o în postarea sa ca fiind „o fiică frumoasă” şi „o mamă iubitoare pentru fiul ei de 11 ani”.

 

După ce a fost audiată de poliţiştii de la Canterbury, femeia a insistat în mod repetat că are cancer și a recunoscut că a creat pagina GoFundMe, dar totul a ieşit la iveală în timp ce vorbea despre jocuri de noroc. Atunci a devenit suspectă, iar boala a început uşor uşor să se transforme într-o adevărată minciună.

Sursa: RomaniaTV