Un Audi TT decapotabil a luat foc în mers, pe autostrada Timișoara-Lugoj. Un pompier aflat în trafic a sărit în ajutorul șoferului

Un Audi TT decapotabil a luat foc în mers, pe autostrada Timișoara-Lugoj. Un pompier aflat în trafic a sărit în ajutorul șoferului

Momente de panică, în această dimineață, pe autostrada Timișoara – Lugoj, după ce un Audi TT decapotabil a luat foc în mers. Aflat în trafic, comandantul Detașamentului de Pompieri Lugoj a sărit în ajutorul șoferului până la sosirea colegilor săi.

  • Mașina a luat foc în mers.
  • Pompierii au intervenit rapid pentru a stinge focul.

Alarma a fost dată în dispeceratul ISU Timiș luni dimineață, în jurul orei 7.45. Salvatorii au fost chemați să intervină pe A6, cu 9 kilometri înainte de Lugoj, după ce un autoturism a luat foc în mers. Incendiul a fost observat de comandantul Detașamentului de Pompieri Lugoj, aflat în zonă.

Militarul a intervenit până la sosirea colegilor lui și a încercat să stingă flăcările cu mai multe stingătoare primite de la alți șoferi opriți.

„Incendiul a fost observat de un coleg, comandantul Detașamentului de Pompieri Lugoj care a intervenit până la sosirea echipajelor de pompieri. Acesta a solicitat mai multor participanți la trafic să sune la 112 și să solicite ajutorul pompierilor, în timp ce el a încercat să stingă incendiul cu mai multe stingătoare primite de la alți șoferi opriți și ei să ajute.

Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, autoturismul fiind afectat in proporție de aproximativ 50%. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de primă intervenție și 3 pompieri”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurt circuit electric, spun pompierii.

Sursa: Observator

loading...