Matiz făcut praf pe un drum din Vaslui. Doi bărbați au murit pe loc

Matiz făcut praf pe un drum din Vaslui. Doi bărbați au murit pe loc

Tragedie în Vaslui. În urma unui accident rutier petrecut în această dimineață doi bărbați de 50, respectiv 52 de ani și-au pierdut viața.

  • La fața locului au venit pompierii și polițiștii.
  • Echipajele de salvare au încercat in zadar să ii resusciteze.

Din primele verificări, potrivit unor surse, o mașină cu numere de Constanta ar fi pătruns pe contrasens și ar fi lovit în plin autoturismul în care se aflau cei doi bărbați.

Mașina acestora din urmă s-a răsturnat în urma impactului violent, iar cele două persoane au rămas încarcerate. Șoferul celeilalte mașini a scăpat doar cu câteva rani ușoare.

IPJ Vaslui:

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 06.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, pe DN 15 D, pe raza localității Vulturești, județul Vaslui. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism înmatriculat în județul Constanța, condus de un bărbat de 59 de ani, și un alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat de 52 de ani.

În urma acestui accident, a rezultat decesul a doi bărbați, în vârstă de 50, respectiv 52 de ani, ambii ocupanți ai autoturismului de Vaslui.

La fața locului au venit pompierii și polițiștii. Echipajele de salvare au încercat in zadar să ii resusciteze, însă în final au mai putut doar sa constate decesul.

ISU Vaslui:

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate la un accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Vulturești, comuna Vultureșt. În accident au fost implicate două autoturisme și trei persoane.
În sprijinul pompierilor negreșteni, la fața locului au mai intervenit o autospecială pentru descarcerare grea (deplasată de la Detașamentul de pompieri Vaslui), precum și o ambulanță tip B1 aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime încarcerate, aflate în stare de inconștiență. Concomitent cu operațiunile pentru descarcerare, au fost efectuate și manevre de resuscitare. După aproximativ 15 minute, victimele au fost descarcerate, continuându-se protocolul de resuscitare.

Din nefericire, cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora. Cea de-a treia persoană implicată în accident a suferit leziuni minore, aceasta fiind preluată de echipajul de pe ambulanța aparținând SAJ Vaslui. Circumstanțele și cauza producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Politisitii au deschis un dosar penal.

Sursa: Observator