Noi detalii despre starea de sănătate a medicului erou. Cătălin Denciu va mai rămâne o perioadă internat în Belgia

Noi detalii despre starea de sănătate a medicului erou. Cătălin Denciu va mai rămâne o perioadă internat în Belgia

Medicul-erou, Cătălin Denciu, este în stare stabilă, spune soţia acestuia. Mai mult, testul pentru COVID-19 făcut de medicii din Belgia ar fi negativ. Sunt veşti bune, cu atât mai mult cu cât chiar ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a anunţat aseară că testul rapid făcut la Spitalul Floreasca, unde medicul a fost dus pentru prima evaluare, ar fi pozitiv.

  • Soția mediculuie rou anunță că starea acestuia de sănătate este stabilă.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

În acest moment se mai aşteaptă şi rezultatul probelor trimise la Institutul Matei Balş, din Capitală, dar familia medicului este convinsă că a fost vorba despre o contaminare a probelor.

Medicii din Belgia au anunțat că starea de sănătate a medicului este în continuare gravă, cu arsuri de 70 – 75% din suprafața corpului. În cursul zilei de astăzi urmează să îi facă investigații mai amănunțite pentru a stabili cât de adânci sunt rănile provocate de arsurile în urma incendiul din secția ATI

A fost decizia autorităților din România de a-l transfera la o clinică militară din Belgua care are o secțiune de mari arși, pentru a primi tratament de specialitate.

Sursa: Observator