Tată ucis de fiu, după ce bătrânul a poftit la soţia băiatului: „În familie totul se împarte”

Tată ucis de fiu, după ce bătrânul a poftit la soţia băiatului: „În familie totul se împarte”

Un tânăr de 24 de ani i-a luat viaţa propriului tată, după ce bătrânul a început să-i facă avansuri frumoasei sale soţii. Punctul culminant a fost atunci când tânărul s-a întors acasă şi l-a suprins pe tatăl său în timp ce îi atingea soţia într-un mod nepotrivit.

  • Bătrânul a fost ucis de fiul cel mare, după ce i-a făcut avansuri tinerei sale soţii
  • Cei doi tineri abia făcuseră nunta

Un tânăr a fost arestat pentru moartea tatălui său, informează autorităţile din New Dehli, după ce bătrânul a fost strangulat de fiul său, la scurt timp după nuntă.

Tânărul a recunoscut crima şi a precizat că bătrânul i-a făcut avansuri în mod repetat soţiei sale, iar totul a culminat când a ajuns acasă şi l-a găsit pe tatăl său într-o ipostază mai mult decât explicită.

În momentul în care soţia sa i-a recunoscut că socrul său a încercat să o determine să se culce cu el, spunându-i că „în familie totul se împarte”. Tânărul şi-a ieşit din fire şi a început să-şi ia la bătaie tatăl. Ulterior, acesta l-a sugrumat şi apoi a plecat din locuinţă.

Toată familia locuia în aceeaşi casă, iar trupul fără viaţă al tatălui a fost descoperit de fiul cel mic al acestuia, care a anunţat poliţia. O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar tânărul riscă zeci de ani de închisoare.

Sursa: Observator

loading...