(Video) Imagini filmate la scurt timp după accidentul mortal din Bengești. Martorii, șocați de violenţa impactului

(Video) Imagini filmate la scurt timp după accidentul mortal din Bengești. Martorii, șocați de violenţa impactului

Imaginile filmate la scurt timp după accidentul înfiorător din Bengești, soldat cu un mort și doi răniți, arată o scenă de coșmar. Bucăți din cele două mașini s-au împrăștiat pe șosea, iar martorii au privit neputincioși la victimele din mașini, până la sosirea echipajelor de salvare.

  • Accidentul s-a produs pe DN 67, la Bengești-Ciocadia, în județul Gorj.
  • O persoană a murit, iar alte două au fost grav rănite și au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a Spitalului din Târgu-Jiu.

Un bărbat a murit nevinovat, sâmbătă, zdrobit în propria mașină de șoferul unui BMW care a intrat într-o depășire neregulamentară.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si doua echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat 3 victime.

Una dintre victime nu prezenta semne vitale, potrivit primelor informații fiind vorba despre șoferul din Skoda Fabia. In ciuda eforturilor depuse de echipajele de interventie, medicul sosit la fata locului a declarat decesul.

Celelalte 2 victime au suferit leziuni multiple si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Târgu-Jiu.

Polițiștii efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Sursa: Observator

loading...