Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi subnutrit: „Dacă nu te-a oprit nimeni, te opresc eu!”

Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi subnutrit: „Dacă nu te-a oprit nimeni, te opresc eu!”

Dani Mocanu a lansat un videoclip în care „protagonist” este un leu vizibil rănit. Videoclipul a scandalizat opinia publică, iar mai multe persoane au făcut sesizări la Poliţie şi la Garda Naţională de Mediu, după cum relatează Adevarul. Printre aceste persoane se regăseşte şi politicianul Tudor Ionescu.

„Dacă nu te-a oprit nimeni până acum, te opresc eu. Am văzut clip-ul „STOP ROMÂNIA” (Dani Mocanu) unde apare un leu cu răni multiple. Toleranţa mea e considerabilă, dar ea se opreşte la cruzimea împotriva animalelor”, a anunţat politicianul Tudor Tim Ionescu.Alte ArticolePepe a bătut-o pe Raluca în faţa fetiţelor! Artistul, reclamat …Divorţul anului în SHOWBIZ: Raluca Pastramă a cerut ordin …Horoscop 22 noiembrie 2020. Visurile încep să devină realitate. …

Videoclipul cu leul rănit, „Stop România”, are peste patru milioane de vizualizări şi se află pe primul loc în Trending pe YouTube.

Dani Mocanu are un dosar penal pentru proxenetism şi trafic de persoane.

Dani Mocanu, reclamat autorităţilor pentru rele tratamente aplicate animalelor

„Acest animal este clar în chinuri groaznice, iar acest lucru este mediatizat! Nu mă înspăimântă doar faptul că acest tip îl tratează ca pe un obiect, ci şi ideea că stă închis într-o cuşcă, probabil, unde este bătut şi schingiuit, zi de zi. Sunt convinsă că există asociaţii sau oameni binevoitori care îl pot îngriji, atunci de ce el este încă pe mâinile acestor oameni? Promit, că acest caz va fi mediatizat şi în afară, cel puţin în Italia şi Germania, şi că dacă autorităţile nu se sesizează, o vom face noi, OAMENII!”, scrie o altă persoană pe pagina de Facebook 113 Poliţia Animalelor.

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, a declarat, în urma unei solicitări făcute de Corina Băcanu, că va face o plângere penală împotriva manelistului.

„Sunt şi eu emoţionat de tratamentul abominabil aplicat animalului. Este un suflet de care nu trebuie să-şi bată nimeni joc, animalul are şi el drepturi. Prin urmare, voi face o plângere penală în baza legii şi a Codului Penal privind relele tratamente aplicate animalelor. Voi lua legătura cu ministrul de Interne, această faptă nu va rămâne nepedepsită”, a declarat ANtonel Tănase.

Citeşte şi: Pepe a bătut-o pe Raluca în faţa fetiţelor! Artistul, reclamat la Poliţie

Sursa: RomaniaTV