Divorţul anului în SHOWBIZ: Raluca Pastramă a cerut ordin de protecţie împotriva lui Pepe

Divorţul anului în SHOWBIZ: Raluca Pastramă a cerut ordin de protecţie împotriva lui Pepe

Divorţul anului, cel dintre Pepe şi Raluca Pastramă, se complică, iar Cancan a intrat în posesia unor amănunte uimitoare, de ultimă oră. Artistul a susţinut inițial că despărțirea de femeia care i-a oferit două fetițe minunate se va desfășura în cel mai discret și amiabil mod cu putință, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a recurs la o „mișcare” uluitoare. Mai exact, bruneta a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție.Alte ArticoleHoroscop 22 noiembrie 2020. Visurile încep să devină realitate. …Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele …Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie. Trei zodii …

Potrivit sursei citate, în urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a recurs la o acţiune surprinzătoare. Mai exact, bruneta a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție.

Conform unor surse din anturajul celor doi, Raluca Pastramă a decis să ceară ajutorul autorităților după ce ar fi primit câteva mesaje de amenințare din partea artistului.

Divorţul anului. Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca Pastramă

Conform sursei citate, cei doi soți dețin în acest moment bunuri mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro. Pe lista de partaj a lui Pepe și a Ralucăi se regăsesc următoarele: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Citeşte şi: Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele pentru o datorie de 200.000 de euro

Sursa: RomaniaTV