Emilian Imbri: „Atenţie, ATI-ul nu te poate salva! E bine să nu ajungi acolo. Trebuie să ai noroc să beneficiezi de medicaţie şi oxigen”

Emilian Imbri: „Atenţie, ATI-ul nu te poate salva! E bine să nu ajungi acolo. Trebuie să ai noroc să beneficiezi de medicaţie şi oxigen”

Emilian Imbri a declarat la Digi24, vorbind despre nevoia de paturi ATI sau de TI pentru bolnavii COVID, a căror stare se deteriorează și este nevoie de susținerea funcțiilor vitale, că prevenţia este cea mai bună soluţie, pentru că în spitale sunt foarte multe lipsuri cu care se confruntă sistemul de sănătate românesc.

„Cam de două săptămâni este plin la Victor Babeș. Noi avem internați un număr de 515-520 de pacienți, pe un total de 525-530 de locuri. Locurile astea, care sunt diferența, și par a fi libere, sunt libere, dar într-un pavilion unde sunt copii. Copii avem internați, nu la limita capacității maxime a pavilionului.Alte ArticoleOMS a anunţat al treilea vald de COVID. Când vine şi cât …Monica Pop revine în scandalul vaccinului antiCovid. Ce trebuie …Klaus Iohannis, în vizită la Spitalul Fundeni: „Numărul …

Emilian Imbri susţine că, odată ajuns la ATI, şansele de însănătoşire sunt mici

Atenție, ATI-ul nu te poate salva! În ATI ți se susțin funcțiile vitale până când primești medicația care îți ajută organismul să se apere, sau organismul se echilibrează și reușește să treacă de momentul crucial.

Deci, să nu se creeze impresia falsă, că în ATI pot să fie salvați doar stând acolo, pe paturile de ATI.

În COVID nu există medicație specifică. Este bine să nu ajungi, în primul rând să nu te îmbolnăvești, să nu ajungi să te internezi, și dacă ai ajuns să te internezi, să ai norocul să beneficiezi de oxigenul și de medicația simptomatică în așa fel încât să nu se deterioreze funcțiile vitale.”, a spus medicul Emilian Imbri.

Citeşte şi: Spitalul judeţean Neamţ nu are încă secţie ATI, la aproape o săptămână de la incendiul devastator. Mesajul înspăimântător al managerului: „Niciun spital din Moldova nu ne mai primește pacienți”

Sursa: RomaniaTV

loading...