Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele pentru o datorie de 200.000 de euro

Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele pentru o datorie de 200.000 de euro

Gigi Becali – care între timp s-a retras din viața publică – a avut, în urmă cu trei ani, un teren indisponibilizat de Primăria Voluntari, pe care instituţia l-a folosit în interesul comunității. Așa cum este normal, cunoscutul om de afaceri trebuia să primească o sumă de bani, însă acest lucru, însă, nu s-a întâmplat, scrie Gândul.ro.

Inițial, instituția condusă de Florentin Pandele l-a amânat pe Gigi Becali cu un an. Situația s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări. Se pare că patronul FCSB-ului nu a mai ținut acest litigiu pe lista cu priorități, dar din fericire pentru el, avocatul său nu a uitat.Alte ArticoleDivorţul anului în SHOWBIZ: Raluca Pastramă a cerut ordin …Horoscop 22 noiembrie 2020. Visurile încep să devină realitate. …Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie. Trei zodii …

Gigi Becali solicită 200.000 de euro de la primăria condusă de finul său

Potrivit sursei citate, patronul FCSB a fost anunțat, recent, de reprezentantul legal că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 200.0000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni. Și, astfel, va ajunge să piardă banii.

Gigi Becali nu a stat deloc pasiv și și-a împuternicit avocatul să deschidă procesul. Dosarul este, deja, pe rol la Tribunalul București, iar primul termen nu a fost, încă, stabilit. Cert este că Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, mai exact partea pârâtă, este acum bună de plată.

Citeşte şi: FCSB riscă să intre în insolvenţă! Ce datorii are clubul lui Gigi Becali

Sursa: RomaniaTV