Luminiţele de Crăciun în formă de penis dintr-un oraş din Belgia. Primăria şi-a cerut scuze

Luminiţele de Crăciun în formă de penis dintr-un oraş din Belgia. Primăria şi-a cerut scuze

Luminiţele de Crăciun alb şi albastru amplasate în oraş ar fi trebuit să arate ca nişte lumânări, informează Standard.co.uk.

Primarul Anthony Dumarey a recunoscut că a primit „multe reacţii” la arta stradală în formă falică. El a spus că designerii se gândiseră iniţial la lumânări, dar au decis în ultimul moment că o flacără în partea de sus a coloanei albe era clişeu. În schimb, s-a înlocuit cu o minge albastră.Alte ArticoleHârtia igienică a ajuns din nou cea mai căutată marfă. Fabricile …Procesul pentru corupţie al fostului preşedinte francez Nicolas …Dublu record negativ în Rusia. Număr fără predecent de infecţii …

Luminiţele de Crăciun trebuia să arate ca o lumânare, dar…

„Aveam un buget limitat, aşa că departamentul nostru tehnic a proiectat iluminarea de la sine. În orice caz, am vrut să ne îndepărtăm de clasica iluminare cu flacără sau lumânare”, a spus el.

El a adăugat că fiecare decoraţie a costat oraşul 165 de euro, şi a adăugat: „Dacă am dori să cumpărăm ceva în loc, ar trebui să plătim câte 500 de euro”.

Primarul a spus că decoraţiuniele nu reprezintă p problemă atât de mare şi că toată lumea ar avea nevoie de „puţin umor în aceste vremuri”. „Unii oameni fac fotografii cu ei cu degetele mari în sus. Este cu siguranţă cea mai discutată iluminare de Crăciun din ţară”, a spus primarul.

Citeşte şi: Olguţa Vasilescu îi răspunde lui Iohannis şi apără organizarea Târgului de Crăciun din Craiova

Sursa: RomaniaTV