Marcel Ciolacu, un nou atac la Iohannis: „Ştii de ce parcările supermarketurilor sunt pline şi pieţele goale?”

Marcel Ciolacu, un nou atac la Iohannis: „Ştii de ce parcările supermarketurilor sunt pline şi pieţele goale?”

Marcel Ciolacu susţine că restricţiile impuse de autorităţi şi închiderea pieţelor au făcut ca producătorii români să nu mai aibă unde să-şi vândă marfa, în condiţiile în care temperaturile scăzute din ultima vreme fac imposibilă vânzarea în spaţiile deschise.

Orban, știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?! Pentru că în stradă, acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade la ora asta, incapabililor!!!!Alte ArticolePNL preia promisiunile electorale de acum 12 ani ale PDL. Reacţia …Florin Cîţu susţine că la Comisia Europeană s-a descoperit …Reacţia PSD la decizia lui Daniel Tudorache la a se suspenda …

Deschideți piețele! Legea votată de PSD în Parlament trebuie promulgată urgent!!!!”, scrie liderul PSD pe Facebook.

Marcel Ciolacu susţine redeschiderea pieţelor în din spaţii închise

Amintim că președintele Iohannis a subliniat că decizia Guvernului de a închide piețele agroalimentare, aflate în spații închise, este „una justă”. Deși nu a precizat dacă va promulga sau nu legea trecută de Parlament pentru redeschiderea piețelor, Klaus Iohannis a dat de înțeles că nu este de acord cu inițiativa PSD.

„Chestiunea pieţelor este una care a dus la destul de multe dezbateri și în spaţiul public. Eu cred că măsura luată de Guvern este una justă. Această măsură a fost luată doar pentru câteva săptămâni. Însă, faptul că Guvernul hotărăşte ceva şi majoritatea PSD-istă din Parlament, fără să se documenteze, doar din motive politicianiste, hotărăşte inversul este încă un argument pentru care trebuie să facem alegeri la termen”, a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni.

Lucrătorii din agricultură au organizat miercuri, un protest în Piaţa Victoriei faţă de închiderea pieţelor. Oamenii au ieşit în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de hotărârea Guvernului de a suspenda activitatea din pieţele închise, pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Sindicaliştii consideră că hotărârea de Guvern, chiar dacă a fost corectată ulterior, „afectează în mod semnificativ interesele profesionale, economice şi sociale ale unui număr important de lucrători din sectorul agricol”.

Citeşte şi: Protest în Piaţa Victoriei faţă de închiderea pieţelor. Zeci de agricultori ies în stradă

Sursa: RomaniaTV