Violeta Alexandru: ”O femeie rea, veninoasă această Firea. Și-a bătut joc de orașul meu timp de patru ani”

Violeta Alexandru: ”O femeie rea, veninoasă această Firea. Și-a bătut joc de orașul meu timp de patru ani”

Violeta Alexandru susține că Gabriela Firea înnebunește de furie în momentul în care i se spune ceva în față, stă cu crucea la gât și scoate din gură cele mai urâte lucruri.

Citește și: Violeta Alexandru are coronavirus şi a intrat la izolareAlte ArticoleCum va arăta Crăciunul pentru români anul acesta. Raed Arafat: …Parlamentarii USR îşi vor da demisia pentru a nu primi pensie …Pensiile românilor vor creşte şi anul viitor. Anunţul făcut …

”Mi-au fost trimise astăzi mesaje care îmi semnalau că Gabriela Firea – PSD vorbește urât despre mine. I couldn’t care less. Am avut treabă. Așa o femeie rea, veninoasă această Firea a PSD. Când îi spui ceva în față, pur și simplu înnebunește de furie. Stă cu crucea la gât și scoate din gură cele mai urâte, abjecte lucruri. Ce personaj sinistru! Și-a bătut joc de orașul meu patru ani” , a declarat ministrul Muncii.

De asemenea, ministrul Muncii a precizat că guvernările PSD au adus colaps economic, au eliberat corupții și tâlharii și au reprimat violent protestele. Mai mult decât atțt, Bucureștiul a retrăit momentele anilor 1980 când căldura și apa caldă nu erau suficiente.

”România a pierdut ani buni sub guvernările PSD care au adus colaps economic, au eliberat corupții și tâlharii și au reprimat violent protestele cetățenești. Bucureștiul a retrăit frigul, lipsa apei calde și subdezvoltarea anilor ’80, în timp ce primarii pesediști se umpleau de inele pe sute de mii de euro iar milioane de euro din banii bucureștenilor se duceau cu dedicație spre clientela pesedistă” , a precizat aceasta.

Violeta Alexandru susține că politicienii din PNL au mereu treabă, însă se audu un zgomotat deranjant constant dinspre PSD.

În loc ca PSD să-și ceară scuze în fața oamenilor pentru distrugerea României, PSD – Ciolacu continuă să insulte românii și în special pe bucureșteni. În loc de schimbare în bine, PSD dă bucureștenilor schimbarea în rău, oferind imunitate parlamentară unor Gabriela Firea, Dan Tudorache sau Daniel Florea. Transferul echipei infracționale a PSD București din administrația locală în Parlament e o palmă răsunătoare dată bucureștenilor. Avem atâta treabă și se aude un zgomot care ne deranjează. Vine dinspre PSD. Mereu.

Sursa: RomaniaTV

loading...