Gestul incredibil al unei fetițe de cinci ani. Cum a reușit să își salveze mama de la moarte

Gestul incredibil al unei fetițe de cinci ani. Cum a reușit să își salveze mama de la moarte

Gestul incredibil al unei fetițe de cinci ani. O mama din Statele Unite ale Americii povestește cum este în viață datorită reacției prompte ale fiicei sale. Femeia, ofițer de poliție, a început să se simtă rău și a decis să se întindă pe canapea, la scurt timp după aceea, starea acesteia s-a înrăutățit și îi era imposibil să se miște sau să vorbească, conform goodmorningamerica.com.

Citește și: Alexandru Rafila cere redeschiderea şcolilor pentru clasele 0-IV: E grav afectată dezvoltarea psiho-socială a copiilor!Alte ArticoleA murit fostul primar al New York-ului. David Dinkins rămâne …UE a rezervat deja două miliarde de doze de vaccin anti-Covid. …„Petrecerile de Revelion sunt fabrici de Covid”. …

Lashaunastey Turberville, în vârstă de 39 de ani, se află în casă alături de fetița ei, de cinci ani, care atunci când a văzut-o prăbușită pe canapea și-a sunat mai întâi străbunica, apoi a apelat 911 pentru a chema ajutor.

„O auzeam când repeta în casa: o să sun la 911, o să sun la 911”, a povestit mama pentru Good Morning America.

Echipajele medicale au ajuns de urgență la locuința familiei și au transferat-o pe mama la spital, unde medicii au reușit să o stabilizeze. Se pare că aceasta suferise un episod sever de hipoglicemie diabetică,  care se produce atunci când nivelul de zahăr din sânge scade periculos de mult.

Gestul incredibil al unei fetițe de cinci ani. Femeia susține că ar fi putut să moară dacă fiica sa nu ar fi știut cum să reacționeze. Aceasta a învățat-o încă de la vârsta de trei ani cum ar trebui să ceară ajutor la 911.

”Este foarte important ca părinții să-și învețe copiii ce trebuie să facă în caz de urgență. M-a surprins cu adevărat. Nu a intrat deloc în panică”, a spus aceasta.

După incident, Lashaunastey Turberville a povestit cum fiica sa o verifică constant pentru a vedea dacă este bine bine. Femeia speră ca povestea sa să îi inspire și pe alți părinți să își învețe copii cum trebuie să reacționeze în situații de urgență.

Sursa: RomaniaTV