Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu mai este preşedintele României. „S-a descalificat prin această intrare brutală”

Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu mai este preşedintele României. „S-a descalificat prin această intrare brutală”

„Este singurul preşedinte al unui stat din UE care s-a transformat într-un politruc şi un purtător de cuvânt al unui partid aflat în campanie electorală, ceea ce este şi mai grav. Vreau să-i amintesc domnului Iohannis, pentru că s-a descalificat cu acest discurs în faţa întregii Europene, să intervii cu acest discurs”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena3.

Ciolacu a amintit că „PSD-ul a dus România în UE, în NATO şi a dus-o pe locul 2 la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană”. De fapt, România a intrat în Uniunea Europeană la 1 decembrie 2007, când Guvernul era condus de Călin Popescu Tăriceanu.Alte ArticoleIohannis negociază deja nouă majoritate alături de Orban şi …Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că nu face nimic pentru …Mihai Tudose cere DEMISIA lui Klaus Iohannis. „Un președinte …

„Guvernul său, acel Guvern, condus de Orban, fiindcă şi preşedintele face acelaşi lucru pe care-l face Orban. Minte! Este cel mai incompetent şi corupt Guvern de după Revoluţie pe care vrea să-l acopere acum, în plină campanie electorală.

Au dus şi ei România pe locul 2 în UE, dar la numărul de decese de COVID. Asta e diferenţa între Guvernul său şi Guvernele PSD”, a mai precizat Ciolacu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru. Nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată”

Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu a găsit soluţii la problemele românilor”

Preşedintele Camerei Deputaţilor a acuzat Guvernul PNL că „a pierdut toate bătăliile şi cu sănătatea şi cu economia şi cu învăţământul”

„Nu a găsit soluţii la problemele românilor. Iohannis nu mai este preşedintele României. S-a descalificat prin această intrare brutală într-o viaţă democratică a unei ţări cum este România”, a mai precizat Ciolacu.

Citeşte şi: Medicul Vasile Astărăstoae are reticenţe privind vaccinul anti-COVID. „A fost făcut printr-o inginerie genetică. Aceste firme nu au niciun fel de experienţă în ceea ce priveşte vaccinurile”

 

Sursa: RomaniaTV

loading...