Transformarea şocantă a unei asistente care îngrijeşte bolnavii de Covid, în 8 luni a ajuns de nerecunoscut, „Am fost tot timpul în modul dezastru”

Transformarea şocantă a unei asistente care îngrijeşte bolnavii de Covid, în 8 luni a ajuns de nerecunoscut, „Am fost tot timpul în modul dezastru”

Tânăra de 27 de ani, care își dorește să fie cunoscută doar sub prenumele ei – Kathryn – a distribuit o fotografie făcută chiar înainte de a absolvi, în luna aprilie, alături de o imagine recentă a feței sale, marcate de oboseală şi purtatul măştii, la finalul unei ture de weekend în care a îngrijit bolnavii de Covid.

În câteva zile, imaginea a fost redistribuită de peste 75.000 de ori pe Twitter şi mulți au apreciat că fotografia lui Kathryn servește la evidențierea dificultăţilor cu care se confruntă medicii și asistentele care îi tratează pe bolnavii de Covid.Alte ArticoleMotivul divorțului dintre Pepe și Raluca. Frumoasa brunetă …Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop …Secretul Ioanei Năstase. Cum reusește să își păstreze silueta …

Citeşte şi Italia revine la bilanţuri halucinante de morţi de Covid. Marţi a înregistrat cel mai mare număr de decese, după 28 martie

Kathryn, care lucrează la un spital din Tennessee, spune că urma care dispare cel mai greu – rana roșie de pe nas – dispare, în general, doar cu puţin timp înainte ca ea să-și înceapă următoarea tură de 12 ore și jumătate.

„Sâmbătă seara ieșisem din camera unui pacient și tocmai mi-am scos masca. Am avut în cap imaginea mea de la absolvire și am vrut să arăt diferența pe care o pot face câteva luni și realitatea de a fi asistentă în pandemie. În general, majoritatea semnelor se estompează în câteva ore, dar cea de pe nas dispare exact la timp pentru începerea următoarei ture„, povesteşte tânăra. „Am fost în modul dezastru mai tot timpul în care am fost asistentă. Habar n-am ce înseamnă să fii asistent medical în circumstanțe normale„, a mai spus ea, citată de metro.co.uk.

Sursa: RomaniaTV

loading...