Val de demisii în Parlament înainte de alegeri

Val de demisii în Parlament înainte de alegeri

Val de demisii în Parlament înainte de alegeri. După anunţul liderului USR, deputatul Iulian Bulai anunţă marţi, într-o postare pe Facebook, că a ajuns la Parlament pentru a-şi da demisia, amintind că USR are un proiect legislativ pentru eliminarea pensiilor speciale, care a fost blocat de PSD, iar pentru că nu au reuşit să le elimine, parlamentarii USR demisionează.

Citeşte şi: Parlamentarii USR îşi vor da demisia pentru a nu primi pensie specială. Dan Barna: „Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiţi”Alte ArticoleLudovic Orban în FT: „Ne-am schimbat în totalitate atitudinea …PNL cere dezbaterea în regim de urgenţă a inițiativei legislative …Rareș Bogdan, despre pensii speciale: Mă mâhnește faptul …

”FĂRĂ PENSII SPECIALE. Am ajuns la Parlament pentru a-mi da demisia. Am scris-o şi am semnat-o. Vă ţin la curent cu momentul anunţului din conferinţa de presă şi depunerea demisiilor. USR are un proiect legislativ pentru eliminarea pensiilor speciale. Blocat de PSD. Pentru că nu am reuşit să le eliminăm, ne dăm demisia.

Pentru că e moral, e de bun simţ. Într-o ţară cu oameni săraci şi cu pensii mici, nimeni nu ar trebui să aibă pensii speciale”, a scris Iulian Bulai pe Facebook, unde a postat şi o imagine cu el şi cu mesajul ”Fără pensii speciale”.

Ulterior, Bulai a postat şi o copie a demisiei. Încetarea mandatului va avea loc din 18 decembrie.

„Demisia pe bune din Parlamentul României. Pentru a nu primi pensie specială. Așa arată. Semnată. Și înregistrată. Astăzi. Data de la care solicit încetarea mandatului: 18.12. 2020. Pensiile speciale sunt cea mai mare nedreptate de acum din România. Trebuie să dispară”, a scris Bulai.

 

Val de demisii în Parlament înainte de alegeri. Dan Barna: „Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiţi”

Dan Barna a anunţat că toţi senatorii şi deputaţii USR vor demisiona, în cursul zilei de marţi, pentru a nu beneficia de pensie specială.

”Mâine dimineaţă, deputaţii şi senatorii USR îşi vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.  Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiţi din această ţară. Să reprezinţi voinţa populară este o onoare, nu o corvoadă”, a scris, luni seară, pe Facebook, Dan Barna.

Dan Barna a amintit că USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale o „condiţie esenţială pentru participarea la orice coaliţie de guvernare”.

„Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmăreşte eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată. Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat”, a mai mai precizat Barna, într-un mesaj pe Facebook.

USR are 25 de deputaţi şi 13 senatori.

 

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...