Clotilde Armand şi Gabriela Firea, scandal pe Facebook. „Să îl întrebaţi pe Tudorache ce a făcut cu un miliard de lei. Aşa e când eşti socialist iubitor de diamante”

Clotilde Armand şi Gabriela Firea, scandal pe Facebook. „Să îl întrebaţi pe Tudorache ce a făcut cu un miliard de lei. Aşa e când eşti socialist iubitor de diamante”

„Stimabilă doamnă candidat,

Aţi face tare bine să-l întrebați pe colegul dvs. de listă (lista candidaților PSD pentru Parlament- n.red.) ce a făcut cu 1 miliard de lei. Până răspunde domnia lui întrebării vă anunț că a lăsat bugetul primăriei sectorului 1 aproape gol. Aşa e când eşti socialist iubitor de diamante.Alte ArticolePSD i-a făcut plângere la CNA lui Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: …Mihai Tudose: ”Votul bate viața la PNL. Este indiferența …Ambii vicepreşedinţi ai CJ Prahova au COVID-19. Salariaţii …

Sau de festivaluri şi statui. Dar eu voi remedia ceea ce falşii socialişti au stricat. Vă doresc succes în campanie electorală şi vă rog frumos să încetaţi cu ipocrizia”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Citeşte şi: Cozmin Guşă, despre cazul Tudorache: Intervenţie samavolnică a justiţiei în campania electorală, menită să valideze „cinstea” USR-PLUS

Afirmaţiile primarului USR-PLUS au legătură cu ancheta DNA în care este implicat Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, despre care procurorii susţin că şi-a achiziţionat mai multe bijuterii cu diamante.

Citeşte şi:  Ce a descoperit DNA-ul în cazul Daniel Tudorache! Diamante şi bijuterii de sute de mii de euro! Sume uriaşe de bani pe numele fostei soţii şi al menajerei

Clotilde Armand şi Gabriela Firea, scandal pe Facebook. Motivul pentru care a reacţionat edilul Sectorului 1

Clotilde Armand a reacţionat în cazul unui mesaj publicat de Gabriela Firea pe Facebook.

„Unde este România educată? Unde sunt investițiile promise? Iată decizii groaznice ale guvernării #DeDreapta #NuLePasaDeOameni””; a menţionat Firea pe Facebook.

Gabriela Firea, care deschide lista PSD la Senat, a distribuit pe Facebook un articol cu titlul „Clotilde Armand taie banii de la Educație – Colegiul German Goethe a rămas fără sute de mii de lei. Achiziția de tablete, blocată”

Sursa: RomaniaTV

loading...