Delia, după ce a cerut bani de la Guvern: „Nu o să rămân indiferentă doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenţei”

Delia, după ce a cerut bani de la Guvern: „Nu o să rămân indiferentă doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenţei”

Delia a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a mărturisit că nu este vorba despre ea, ci despre oamenii care lucrează pentru ea.

„NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o întreagă industrie care s-a oprit! Despre instrumentişti, dansatori, sunetişti, tehnicieni, despre oamenii nevăzuţi din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment! Alte ArticoleGheorghe Visu, internat la Matei Balş şi conectat la aparateVisuri la cheie 25 noiembrie 2020 LIVE VIDEO STREAM PROTV. Povestea …Dieta cu bors. Scapi de pana la 5 kg in 7 zile

Nu o să rămân indiferenta doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenţei. E absolut NORMAL să susţin o asemenea petiţie pentru industria din care fac parte. Voi face asta în continuare. Împreună vom putea depăşi această perioadă„, a scris Delia pe reţelele de socializare.

Citeşte: Delia, aroganţă maximă în plină pandemie. Destinaţia exotică în care a plecat în vacanţă. E de necrezut cât plăteşte pe o noapte de cazare

Inna, Delia şi Antonia, scrisoare deschisă către Ludovic Orban

„SCRISOARE DESCHISĂDomnului Prim-Ministru Ludovic Orban

Domnului Ministru al Culturii Bogdan Gheorghiu

Doamnei Vicepremier Raluca Turcan

Stimată Doamnă, Stimați Domni,

Am luat la cunoștință că Ministerul Culturii, cu sprijinul Guvernului României, a elaborat un proiect de schemă de ajutor de stat pentru a veni în sprijinul sectorului cultural, ale cărui activități au fost sistate pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Însă am constatat cu surprindere că artiștii nu sunt incluși în planul Guvernului.

Citeşte şi: Cântăreaţa Delia şi soţul ei şi-au cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro

Citind cele cinci măsuri vizate în schema de ajutor de stat am observat că acestea se adresează doar operatorilor culturali, organizatorilor de festivaluri și evenimente culturale, organizatorilor de evenimente muzicale și stand-up comedy, vânzătorilor de bilete, librarilor și editorilor, artiștii nefiind incluși în niciuna dintre aceste măsuri.

Considerăm că existența sectorului cultural depinde nu doar de organizatorii de evenimente, ci mai ales de artiști.

Vă rugăm să includeți în schema de ajutor de stat și această entitate ca beneficiar eligibil al sumelor destinate ajutorării sectorului cultural.

Cu considerație, ai dumneavoastră,

Adda, Alb Negru, Alessia, Alexia, Ami, Amna, Anda Adam, Andreea Bănică, Antonia, Alex Mladin, Bella Santiago, Bere Gratis, Bogdan Gridan, Bogdan Medvedi, Carla’s Dreams, Cargo, Cezar Guna, Compact, Connect-R, Cristina Vasiu, Dara, Datina, Debu, Delia, Delia Rus, Diana Brescan, Direcția 5, DJ Project, Doddy, Edward Maya, Edward Sanda, Ellianne, EMMA, Etno, Fidas, Florin Ristei, Florian Rus, Friends, Gabriel Huiban, Gipsy Casual, Gloria & Balkan, Gran Error, Holograf, Hevito, Ho-ra, Horia Brenciu, Hvnds, Inna, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Iris – Nelu Dumitrescu, Ionică Moroșanu, Jo, Jerry-Co, Kempes, Lavinia Goste, Lora, Loredana, Marius Zorilă, Manuel Riva, Mark Stam, Matteo, Maximilian, Mellinna, Misha, Misha Miller, Mr. Vik, Narcotic Sound, Olivia Addams, Paula Seling, Puya, Ro-Mania, Roxana Nemeș, Roxen, Ruby, Sasha Lopez, Shift, Sickotoy, Smiley, Sonny Flame, Spike, Sylvia by dj Rynno, Ștefan Bănică, Tavi Clonda, The Motans, Tobi Ibitoye, Trooper, Vama, Viky Red/ Pax, Voltaj, Vunk, wrs, 3 Sud Est, 6teen.”, arată artiștii, în scrisoarea deschisă, publicată pe Facebook.

Sursa: RomaniaTV