Klaus Iohannis, despre Ziua Naţională: ”Ceremonia care are loc în fiecare an la Arcul de Triumf o să fie extrem de restrânsă”

Klaus Iohannis, despre Ziua Naţională: ”Ceremonia care are loc în fiecare an la Arcul de Triumf o să fie extrem de restrânsă”

Preşedintele României Klaus Iohannis a anunţat în cadrul conferinţei de presă de miercuri seară că în acest an, de Ziua Naţională a României, de pe 1 Decembrie, ceremonia va fi una restrânsă.Preşedintele României Klaus Iohannis a declarat că în acest an, ceremonia de 1 Decembrie o să fie una diferită. Klaus Iohannis, preşedintele României: Cu siguranţă vom fi împreună în spirit, ca o naţiune puternică şi solidară, când în joc este salvarea ţării noastre. Din acest motiv, am decis ca ceremonia care are loc ca în fiecare an la Arcul de Triumf să fie extrem de restrânsă, la care sunt invitaţi ambasadori străini, medici şi personal medical. O ceremonie scurtă, fără paradă militară şi fără participarea publicului larg. Şeful statului a adăugat că trebuie făcut acest sacrificiu, pentru a stopa răspândirea coronavirusului.Klaus Iohannis, preşedintele României: Recomandarea experţilor este a de a renunţa la orice fel de reuniuni publice sau private, pentru că accelerează răspândirea virusului. Recomandări pe care trebuie să le respectăm inclusiv de 1 Decembrie.

Sursa: Observator

loading...