A murit tatăl Laurei Cosoi. Bărbatul era infectat cu Covid-19

A murit tatăl Laurei Cosoi. Bărbatul era infectat cu Covid-19

A murit tatăl Laurei Cosoi. „Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieşean s-a stins din viaţă după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuşi de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului şi Iaşului.

A şlefuit nenumărate talente în handbal şi baschet, masculin şi feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iaşi în divizia A. Mi-a fost profesor de sport şi, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieţi a şcolii 22, care a jucat în faza regională şi cea naţională a „Daciadei’, cum se numea întrecerea şcolară înainte de 90„, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.Alte ArticolePepe, despre amantul Ralucăi Pastramă. Cine este bărbatul …Gabi Toader, accidentat şi eliminat. Imagini şocante de la …MESAJE DE SFANTUL ANDREI 2020. Cele mai frumoase urări de Sf. …

A murit tatăl Laurei Cosoi

„Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenţi ai lui Poli Iaşi. Era şi acum profesor de sport la Colegiul Naţional. Feciorul meu şi colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut şansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să înveţe copiii să iubească mişcarea şi jocurile sportive.

Sportul ieşean îi datorează multe şi este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneţi veşnic în amintirea noastră! Condoleanţe familiei îndurerate!”, a adăugat Cătălin Eugen Caba, potrivit sursei citate.

Sursa: RomaniaTV

loading...