Gabi Toader, accidentat şi eliminat. Imagini şocante de la Ferma

Gabi Toader, accidentat şi eliminat. Imagini şocante de la Ferma

Gabi Toader, accidentat şi eliminat. ”Chiar dacă eu sunt supărat pe el sau am fost, cel puțin. În momentul când s-a accidentat, am uitat de supărare, de tot, m-am dus la el, pentru că nu-mi place să văd un om în suferință”, a spus Augustin Viziru.

Citeşte şi: Cum arăta Gabriel Toader când era mult mai slab. Concurentul de la Ferma, de nerecunoscutAlte ArticoleMESAJE DE SFANTUL ANDREI 2020. Cele mai frumoase urări de Sf. …Chefi la cuţite 25 noiembrie 2020. Un nou concurent din echipa …Viviana Sposub, accident grav: „Am fost la un pas de a-mi …

Gabi Toader, accidentat şi eliminat

”A fost un episod foarte urât care m-a dat așa peste cap, pentru că țin la Gabi și nu voiam să-l văd în astfel de momente. Mă gândesc și la familia lui, care în aceste momente e foarte panicată”, a menționat Viviana Sposub.

”Eram oarecum fericiți că am venit cu pâine și cu cola și pe de altă parte eram confuzi. Revenirea în Fermă a fost destul de dubioasă”, a comentat Elena Chiriac plecarea lui Gabi.

Gabi Toader s-a accidentat la FermaBărbatii din Fermă, dezgustaţi de fete

Bărbații din Ferma au fost dezgustaţi de fete, când au aflat că își spălau lenjeria intimă într-o oală din bucătărie. Dacă inițial oala a stat numai în baie, ulterior a ajuns în bucătărie și au gătit în ea.

Citeşte şi: Salariile câştigate de vedetele de la „Ferma”. Cine a încasat cei mai mulţi bani

La aflarea acestui lucru, băieții au fost dezgustați și au ridicat această problemă de față cu Mihaela Rădulescu: „Mihaela, iartă-mă că intervin! Dar ştiţi ce şoc mare am avut eu astăzi? Şi sunt dispus să fac foamea de azi înainte, nemaiavând încredere în voi. Eu nu mai am încredere în nimeni din Fermă din momentul ăsta.

Am aflat astăzi că noi am fiert lapte şi am făcut ciorbă în oala în care, nu demult, se puneau chiloţi la înmuiat, lenjerie intimă. Aşa împuţite? Suntem chiar proști și nesimțiți! Mi-e scârbă! Tu iei oala din bucătărie să-ți speli chiloții?”, a răbufnit Gabi Toader.

Sursa: RomaniaTV

loading...