PSD, soluţii pentru combaterea crizei sanitare: Vrem testare extinsă. Singurul vaccin anti Orban e votul

PSD, soluţii pentru combaterea crizei sanitare: Vrem testare extinsă. Singurul vaccin anti Orban e votul

Marcel Ciolacu: România a avut un mare ghinion, a avut cel mai incompetent guvern în cea mai mare criză. Singurul vaccin anti Orban e votul. Trebuie să îl oprim pe Orban să închidă pieţe, şcoli. Să o oprim pe Anisie să ne distrugă copiii. Pentru şcoli deschise, pentru pensia meritată după o viaţă. Vrem ca toată lumea să voteze şi să voteze în siguranţă. Vrem să vorbim pe această temă, pentru a vota în siguranţă.

Alexandru Rafila: Vrem să fim siguri că oamnii vor veni în condiţii de siguranţă. Trebuie să demontăm ezitările pentru prezenţa la vot. E un drept democratic. Noi sunt interesaţi ca cetăţenii să se ducă să voteze în siguranţă. Prezint câteva măsuri simple. Ar trebui să meargă la primele ore ale dimineţii, pentru a evita aglomeraţia, să poarte o mască nouă de protecţie pe tot parcursul votului, guvernul trebuie să informeze cetăţenii cum să folosească urna mobilă corect. Profesioniştii din PSD vin cu soluţii pentru criza sanitară. Trebuie să oprim transmiterea în comunitate, decesele sunt prea multe, iar lucrul acesta ar trebui să ne îngrijoreze. Testarea extinsă şi accesul facil al contacţilor la teste trebuie făcut rapid.Alte ArticoleVictor Ponta: „Are dreptate Iohannis când zice că PSD-ul …PSD aruncă bomba: PNL confirmă în propriul program de guvernare …Dan Barna are coronavirus. Anunţul liderului USR: „Voi …

Despre spitalele regionale

Eu aş vrea să mă tratez la Spitalul Regional Craiova. Domnul Tătaru a declarat că acest spital va fi gata în 2027. Spitalele regionale trebuie să fie flexibile şi să fie pentru populaţia din zonă pe care o deservesc. Fac secţii cu profil chirurgical şi pot să le flexibilizez în funcţie de cereri.

Sorin Grindeanu: Aş vrea să vă reamintesc o concluzie a acestei echipe, fără a controla criza sanitară e o iluzie să crezi că poţi salva economia sau educaţia. PSD a venit cu un plan clar pentru combaterea pandemiei. Vreau să dau un exemplu pe care îl aplicăm cât se poate de practic, am propus în planul de guvernare, decontarea tuturor materialelor pentru prevenirea pandemiei, inclusiv testarea angajaţilor.

Am fost primul premier votat de Parlament. Am să spun că atunci când am preluat guvernarea, care se presupune că ar fi trebuit să se priceapă la fonduri europene, dau un exemplu, în aceea perioadă autorităţile AM nu erau acreditate. Din ce am înteles de la colegii mei, am lăsat planurile pentru 3 spitale din 8, dar de atunci nu s-a mai făcut niciun pas.

Sursa: RomaniaTV

loading...