Scandal Maradona. Acuzaţii grave aduse de avocatul lui Diego: salvarea a venit după 30 de minute!

Scandal Maradona. Acuzaţii grave aduse de avocatul lui Diego: salvarea a venit după 30 de minute!

Scandal Maradona. „Astăzi este o zi de durere profundă, de tristeţe şi reflecţie. Simt în inima mea pierderea unui prieten pe care l-am onorat cu loialitate până în ultima zi. Înmormântarea trebuie să fie un moment intim şi familial. Conform spuselor procurorului din San Isidro, este inexplicabil faptul că, timp de 12 ore, Diego nu a avut nicio atenţie sau control din partea personalului medical. Ambulanţei i-a luat mai mult de o jumătate de oră pentru a ajunge, a fost o idioţenie criminală. Acest fapt nu trebuie să treacă neobservat şi vă rog să investigaţi până la sfârşit. După cum mi-a spus Diego: Eşti soldatul meu, care lucrează fără milă!”, a afirmat Matias Morla, citat de Clarin.

Scandal după autopsia lui MaradonaAlte ArticoleCFR CLUJ AS ROMA LIVE STREAM VIDEO ONLINE (ora 22:00) în EUROPA …Diego Maradona, priveghi. Pelerinaj şi incidente violente la …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Joi mizăm pe goluri! Vezi care …

Diego Maradona a murit, miercuri, din cauza unei insuficienţe cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei. Rezultatul final va fi anunţat după testele toxicologice şi histopatologice, care vor releva prezenţa oricăror substanţe în corpul fostului fotbalist. Potrivit presei locale, un raport preliminar de autopsie a arătat că Diego Maradona a suferit un edem pulmonar acut din cauza insuficienţei cardiace cronice, în timp ce dormea: „insuficienţă cardiacă acută, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativă, insuficienţă cardiacă congestivă care a generat edem pulmonar acut”.

Diego Maradona, priveghi. Pelerinaj şi incidente violente la Casa Rosada, unde mii de argentinienii au venit să îşi ia rămas bun

Diego Maradona nu a putut fi resuscitat prin masajul cardiac efectuat de asistenta medicală şi de doctorul său. Decesul s-a produs miercuri, în jurul orei locale 12:00, în locuinţa fostului jucător din Buenos Aires. Procurorul general din San Isidro, John Broyad, a declarat că Diego Maradona a murit din cauze naturale, neexistând semne de violenţă pe corpul său.

Diego Maradona a fost externat din spital în urmă cu două săptămâni, după o intervenţie chirurgicală pe creier, el fiind supus unei operaţii de rutină pentru un hematom subdural.

Sursa: RomaniaTV

loading...