Sicriul lui Diego Maradona, depus la Palatul prezidenţial din Buenos Aires. Sute de fani îşi iau rămas bun VIDEO

Sicriul lui Diego Maradona, depus la Palatul prezidenţial din Buenos Aires. Sute de fani îşi iau rămas bun VIDEO

Sicriul lui Diego Maradona a fost depus la Palatul prezidenţial din Buenos Aires. Trupul neînsufleţit a fost transportat într-o ambulanţă, însoţită un important dispozitiv de securitate, potrivit AFP. Sute de oameni stau la rând în faţa palatului pentru a-şi putea lua rămas bun de la Diego Maradona, campionul mondial din 1986, care a murit la vârsta de 60 ani, în urma unei crize cardiace.

Alte ArticoleBiletul zilei pariuri1x2.ro: Joi mizăm pe goluri! Vezi care …CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Digi Sport …Fiul lui Maradona a primit vestea morţii tatălui în spital, …

Fanii lui Maradona îi vor putea aduce un ultim omagiu idolului lor joi, între orele locale 06:00 şi 16:00 (9:00 – 19:00 GMT), potrivit unui comunicat dat publicităţii de Preşedinţia argentiniană.

Fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane, şi cele două fiice ale lor, Dalma şi Gianinna, au sosit la Casa Rosada cu puţin înainte de miezul nopţii.

Sicriul lui Diego Maradona, depus la Palatul Prezidenţial

În urma lor au venit preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Claudio Tapia, precum şi jucători activi şi retraşi, în special coechipieri ai lui Maradona care au luat parte la epopeea Cupei Mondiale din 1986, câştigată de naţionala Albiceleste în Mexic. Toate aceste persoane şi-au putut lua rămas bun de la legendarul fotbalist înainte de a se permite accesul publicului în palat.

Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a decretat trei zile de doliu naţional după moartea lui Maradona, idolul unei ţări răvăşite acum de durere.

Decesul lui Diego Maradona s-a produs miercuri la prânz, în urma unui atac de cord, la domiciliul său de la periferia nordică a capitalei Buenos Aires.

Citeşte şi: Maradona a murit, dar antrenorul cu care a câştigat titlul mondial în 1986 nu ştie asta. Rudele i-au închis televizorul ca să nu afle

Sursa: RomaniaTV

loading...