Supraviețuitor Colectiv, vorbe dure pentru Monica Pop după ce medicul a spus că nu crede în vaccinul anticovid: „Băi, oftalmoloago”

Supraviețuitor Colectiv, vorbe dure pentru Monica Pop după ce medicul a spus că nu crede în vaccinul anticovid: „Băi, oftalmoloago”

Monica Pop a mai dezvăluit că nu are de gând să se vaccineze fiindcă „a fost fabricat într-un timp foarte scurt”.

Cătălin Scânteie este unul dintre supraviețuitorii tragediei Colectiv și i-a transmis un mesaj dur Monicăi Pop.Alte ArticoleAsistente medicale, obligate să verifice prizele şi instalaţiile …Incidenţa coronavirus 26 noiembrie. Doar 3 judeţe mai au rată …Bilanţ coronavirus 26 noiembrie. Peste 9.000 de cazuri noi COVID-19 …

„Dacă ești medic stomatolog, ți-ai da cu părerea în legătură cu vaccinul anticovid? De ce?

Dar dacă ești veterinar? Ai observat tu ceva reacții negative la câini și pisici?

Băi, oftalmoloago! Ai participat tu la studiile Pfizer făcute afară mai bine de 6 luni?

*părerolog = meserie ce (încă) nu se găsește în nomenclatorul meseriilor, dar urmează…”, a scris pe Facebook Cătălin Scânteie.

Ce crede Monica Pop despre vaccinuul anticovid

Reacția lui vine după ce Monica Pop a spus în repetate rânduri că nu are încredere în eficienţa vaccinului anti-COVID şi că nu are de gând să se vaccineze. „Mie mi se pare că vaccinul a fost fabricat într-un timp foarte scurt”.

„Acesta este singurul motiv pentru care eu personal nu am atât de mare încredere, dar vom vedea ce se va întâmpla din acest punct de vedere. Obligatoriu nu poate fi, sub nicio formă. Nu au fost obligatorii nici vaccinurile care au fost testate câte zece ani, cum nu o să fie obligatoriu acest vaccin. Să vă gândiți de ce, atâta lume medicală nu dorește să își facă acest vaccin. Marea majoritatea a personalului din sănătate nu dorește, exact pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte.

Unul dintre efecte este amețeala, dacă nu greșesc. Nu mi-a plăcut lucrul acesta și aș fi vrut foarte mult să vedem cum arată un prospect. În prospect scrie și efecte averse și contraindicații. Aș vrea să știu aceste lucruri și aș vrea să le știe toată lumea. Nu mă voi vaccina. Nici în prima și nici în altă tranșă. Cel puțin, deocamdată! Vreau să văd ce ne aduce viitorul și cum va reacționa. Având în vedere că este făcut în atât de scurt timp, cred că au avut timp trei-patru luni pentru teste. Mi se pare foarte puțin și deocamdată și la patologia pe care o am”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Citește și Monica Pop revine în scandalul vaccinului antiCovid. Ce trebuie să ştie oamenii înainte de a se vaccina

Citește și Psihiatrul Gabriel Diaconu, atac furibund după ce Monica Pop a spus că vaccinul COVID ar putea da leucemie: „Minte. Spune inepții. Câtă rușine, doamnă doctor!”

Sursa: RomaniaTV

loading...