Victor Ponta: „Are dreptate Iohannis când zice că PSD-ul e de vină. Sunt de acord cu Iohannis”

Victor Ponta: „Are dreptate Iohannis când zice că PSD-ul e de vină. Sunt de acord cu Iohannis”

De asemenea, Victor Ponta a dezvăluit că Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a vrut ca Gabriela Firea să piardă alegerile la Primăria Capitalei.

„Are dreptate Iohannis când zice că PSD-ul e de vină. Sunt de acord cu Iohannis. Păi dacă i-a votat PSD-ul, dacă l-a votat pe Orban.Alte ArticolePSD, soluţii pentru combaterea crizei sanitare: Vrem testare …PSD aruncă bomba: PNL confirmă în propriul program de guvernare …Dan Barna are coronavirus. Anunţul liderului USR: „Voi …

A fost un moment fantastic în Parlament. Eu m-am dus. Merg să votez contra şi arăt. PNL-iştii nu erau pentru că erau în carantină, se îmbolnăvise unul dintre cei, cel care a devenit primar la Constanţa.

Au venit pedediştii buluc să voteze şi eu cu cei de la Pro România îi măscăream. Ce faceţi? Votaţi cu Orban?

Toţi intrau tiptil, băgau biluţele şi fugeau”, a declarat Victor Ponta, în emisiunea „Marius Tucă Show” de la Alephnews.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru. Nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată”

Rugat să comenteze afirmaţiile lui Marcel Ciolacu care l-a acuzat pe Victor Ponta că a trădat, liderul Ponta a răspuns:

„Pe cine am trădat? Ei voiau să piardă Firea. Nu i-am înţeles. Şi Tăriceanu, la fel ca mine. Nici eu n-am pus candidat. Am venit în ultima secundă cu un candidat pe care nu-l cunoştea nimeni.

Tăriceanu n-a pus candidat. În ultima secundă s-a băgat el în luptă pentru că amândoi eram convinşi că facem o alianţă, cum a făcut PNL cu USR. A vrut să piardă Firea. De ce?”, a mai precizat Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta, prima reacţie după mesajul plagiat de la moartea lui Maradona: Nu vreau să-i las să doarmă pe hateri. Lansez PUIEMONTA

Sursa: RomaniaTV

loading...