Victor Ponta, prima reacţie după mesajul plagiat de la moartea lui Maradona: Nu vreau să-i las să doarmă pe hateri. Lansez PUIEMONTA

Victor Ponta, prima reacţie după mesajul plagiat de la moartea lui Maradona: Nu vreau să-i las să doarmă pe hateri. Lansez PUIEMONTA

Victor Ponta a negat astfel că el a stat în spatele mesajului transmis miercuri seară pe contul acestuia de Twitter. Politicianul a spus ironic că a vrut acest mesaj pentru că nu îl mai „înjurau” de multă vreme haterii.

Victor Ponta, prima reacţie de la mesajul plagia transmis la moartea lui Maradona: Lansez PUIEMONTAAlte ArticoleKlaus Iohannis convoacă CSAT înainte de alegerile parlamentare. …Premierul Orban: „Pentru toate persoanele aflate în carantină …Propunerile USR-PLUS pentru reforma statului: fără penali, …

„Aşa este, aşa am făcut. Pentru că nu mă mai înjurau de mult haterii iar acum au scris mai mult despre mine decât despre Maradona. Nu reuşeam să scrie Vlad Petreanu despre mine care ştie că noapte de noapte stau, nu dorm, mă gândesc ce să mai plagiez. Şi atunci am reuşit. N-a mai scris nimeni de Maradona, am scris de mine.

E contul meu, dar pe Twitter nu scriu eu. Eu l-am aprobat.

Pe Facebook şi Instagram scriu eu. Pe Twitter am o echipă şi i-am încurajat: faceţi ceva să atrateţi atenţia. Şi au atras atenţia. Dar după cumn aţi văzut, mi-am luat site-ul puiemonta, pe care-l şi lansez duminică. Eu cred că la un moment dat nu vreau să-i las să doarmă pe hateri. Să mă înjure în continuare. Pentru că ceea ce rămâne, bine, Ponta, plagiatorul, Pinochio, Mickey Mouse, dar totuşi, cât am fost prim-ministru, a fost bine pentru economie, iar acum avem o problemă de conducere a ţării şi de economie.”, a declarat fostul premier, la Adevărul Live.

Ponta, implicat în scandal după ce mesajul despre moartea lui Maradona a fost copiat

Miercuri seara a fost vâlvă pe reţelele de socializare, după ce Victor Ponta a decis, ca alte personalităţi ale României, să transmită un mesaj după ce marea legendă a fotbalului Diego Maradona a murit. În mesajul de pe Twitter în care îşi exprimă tristeţea despre vestea morţii lui Diego Maradona, fostul premier i-a copiat postarea lui Gary Lineker, fost internaţional englez.

„Ştirile din Argentina anunţă că Diego Armando Maradona a murit. A fost de departe cel mai bun jucător al generaţiei mele şi poate chiar cel mai bun din toate timpurile. După o viaţă binecuvântată, dar tulburată, să sperăm că va găsi în sfârşit alinare în mâinile lui Dumnezeu”, a scris Gary Lineker pe Twitter.

„Unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile a murit la vârsta de 60 de ani după ce a suferit un infarct în Argentina. După o viaţă binecuvântată, dar tulburată, să sperăm că va găsi în sfârşit alinare în mâinile lui Dumnezeu”, a scris, în engleză, Ponta. Contul de Twitter al lui Victor Ponta nu este verificat, dar site-ul oficial al acestuia are trimitere directă la pagina de Twitter.

Citeşte şi: Sicriul lui Diego Maradona, depus la Palatul prezidenţial din Buenos Aires. Sute de fani îşi iau rămas bun VIDEO

Sursa: RomaniaTV

loading...