Flavia Mihăşan, însărcinată a doua oară. Fosta asistentă de la Neatza a postat prima imagine cu burtica de gravidă

Flavia Mihăşan, însărcinată a doua oară. Fosta asistentă de la Neatza a postat prima imagine cu burtica de gravidă

Flavia Mihăşan, însărcinată a doua oară. Atât blondin, cât şi iubitul ei, Marius Moldovan, sunt în culmea fericirii că familia lor se va mări. Cei doi mai au împreună un băieţel în vârstă de aproximativ doi anişori.

Citeşte şi: Asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” s-a pozat goală şi a scăpat imaginea pe internet FOTOAlte ArticoleHoroscop special: Începe perioada de aur pentru 4 zodiiNicolae Botgros, dependent de masca de oxigen: „Plămânii …Maradona a fost înmormântat la Buenos Aires, în cadrul unei …

Flavia Mihăşan, însărcinată a doua oară

Vedeta a făcut o postare pe conturile sale de socializare, unde a anunţat minunata veste. Mesajul este însoţit şi de o fotografie cu burtica de gravidă a Flaviei.

„Peste cateva luni micutul nostru perfect va fi fratiorul mai mare, iar noi, parintii cei mai norocosi din toata lumea!! Here we go again, Marius Moldovan!„, a scris Flavia Mihăşan pe reţelele de socializare.

Peste cateva luni micutul nostru perfect va fi fratiorul mai mare, iar noi, parintii cei mai norocosi din toata…

Publicată de Flavia Brigitta Mihasan pe Vineri, 27 noiembrie 2020

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiții

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul fostei asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

Marius Moldovan are 28 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”.

Sursa: RomaniaTV

loading...