Medic de la ATI, mesaj pentru cei care nu găsesc cazare pentru minivacanță: „Sunteți norocoși. Unii nu găsesc cazare la ATI, iar alții se pregătesc de înmormântare”

Medic de la ATI, mesaj pentru cei care nu găsesc cazare pentru minivacanță: „Sunteți norocoși. Unii nu găsesc cazare la ATI, iar alții se pregătesc de înmormântare”

Medic ATI: „Fericirea nu înseamnă a avea, ci a fi”

Un medic rezident israelian, Amin Zahra, care s-a mutat în România în urmă cu mai mulți ani pentru a studia medicina, se află în prima linie și îi ajută pe medicii dintr-o secție de Terapie Intensivă din Ploiești să salveze vieți. Din nefericire, însă, acest lucru e din ce în ce mai greu de realizat, după cum el însuși mărturisește.Alte ArticoleSTUDIU. Temperatura medie a corpului este în scădereAlexandru Rafila a făcut anunţul: Nu aş merge la pelerinaj!Cât durează de fapt să te vindeci de coronavirus. Ce presupune …

Amin Zahra, s-a mutat în urmă cu 10 ani la Timișoara pentru a urma cursurile Universității de Medicină și Farmacie și a devenit între timp cetățean român. Medicul povestește mereu pe pagina sa de Facebook experiența lui de la ATI. În ultima postare a spus că tratează o adolescentă de 18 ani, care e în stare foarte gravă, deși nu suferă de alte boli.

„In fiecare zi drumul de la lucru spre casă a devenit unul plin de întrebări și gânduri… Oare cât o sa mai țină pandemia asta? Când o să revenim la normal? O să mai scăpăm de combinezoane, măști, mănuși… In același timp, gândul îmi fuge și la pacienții mei… Oare mâine, mai apuc să schimb o vorbă cu domnul/ doamna X, voi reusi să-l detubez pe Y?

Dacă gândul tău în momentul de față este unde o să-ți petreci minivacanța și singura problemă a ta este că locul tău preferat este ocupat, atunci te poți considera norocos, pentru că mulți nu-și găsesc cazare la ATI, iar restul se pregătesc de-o înmormântare. Am învățat că fericirea nu înseamnă a avea, ci a fi. Așa că vă doresc să fiți sănătoși în drumul vostru spre a avea!”, a transmis medicul Amin Zahra.

Citiți și Ce se întâmplă cu slubjele de Crăciun anul acesta. Anunț de ultimă oră al secretarului general al Guvernului!

Citește și Mărturia cutremurătoare a unui pacient din România: „Îmi băgam hârtie igienică în ureche, să nu mă trezesc cu vreun gândac”

Sursa: RomaniaTV

loading...