X FACTOR 2020. Tânăra care l-a făcut pe  Ștefan Bănică JR să plângă. ”Trebuie să câștigi”

X FACTOR 2020. Tânăra care l-a făcut pe Ștefan Bănică JR să plângă. ”Trebuie să câștigi”

X FACTOR 2020. Ștefan Bănică JR s-a lăsat copleșit de emoții după interpretarea uneia dintre fetele pe care le are în echipă. Cântărețul nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Citește și: Juriul de la X Factor a rămas fără cuvinte când a auzit povestea lui de viaţă: „La 20 de ani am avut cancer în stadiul 4”Alte ArticoleRapsodul Nicolae Botgros: „Mai bine mor pe masă aici decât …Steliana Sima s-a infectat cu COVID. Interpreta a fost la un …Pretty Mike. Cine este playboy-ul care a venit la o nuntă cu …

Ștefan Bănică a trebuit să ia o decizie dificilă în ediția aceasta a emisiunii X Factor. Din cele 10 tinere ajunse în etapa de Bootcamp doar 3 au trecut în următoarea etapă. Cele care și-au asigurat prezența la „Dueluri” sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup și Alexandra Sîrghi.

O concurentă a reușit să smulgă ropote de aplauze de la public, dar și lacrimi din partea lui Ștefan Bănică JR. Este vorba despre o concurentă cu probleme de vedere și cu o voce angelică. Andrada Precup, de doar 16 ani, a interpretat, cu sensibilitate, melodia „Lie, ciocârlie”, iar reacțiile celor patru jurați a fost una pe măsură.

X FACTOR 2020. Florin Ristei s-a declarat fascinat de vocea tinerei și a subliniat că modul în care a cântat l-a făcut să simtă fiori pe șira spinării. „Eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”, a spus Ristei.

„Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte”, a concluzionat Ștefan Bănică JR.

Silvia Mitrache, surpriză la X Factor. A cântat pentru părinţii lui Ştefan Bănică Jr.

Silvia Mitrache, o româncă stabilită în Italia, este o adevărată surpriză, nu doar pentru public, cât şi pentru juriul de la X Factor. Femeia mărturiseşte că a urcat pe scenă în trecut și alături de nume mari din România, dar şi că a avut ocazia să cânte pentru părinţii lui Ştefan Bănică Jr.

Silvia Mitrache, surpriză la X Factor. Silvia Mitrache este din Craiova, însă trăieşte în Italia de 30 de ani. Îndrăgostită de muzică, a cântat în Franța, în Germania, dar și în România, alături de nume mari, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea.

 

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...