Irinel Columbeanu a râs de „sărăcia” lui la iUmor: Am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele

Irinel Columbeanu a râs de „sărăcia” lui la iUmor: Am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele

Irinel Columbeanu a început numărul cu autoironie şi spune că a făcut bani vânzând case, iar singura problemă era că imobilele îi aparţineau. De asemenea, acesta spune că a aruncat cu banii doar în centru, pentru că îi plăceau femeile.

Irinel Columbeanu: Îi spusesem unei fete că tata are foarte mulţi bani. Brusc, voia să-mi fie mamă!Alte ArticoleCalendar ortodox decembrie 2020. Sărbători religioase în decembrie …Anunţ-surpriză în showbiz! Zeci de vedete cu simptome COVID …Rugaciunea de dimineata: Ce sa spui imediat ce te trezesti!

„Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă , pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii. Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată!

N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctual acest matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Câd eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă!”, a declarat Irinel Columbeanu.

Columbeanu le-a lăsat un gust amar juraţilor: Am descoperit această imagine nefericită

„Pentru mine a fost un moment trist pentru că eu aveam o anumită imagine despre dumnealui și am descoperit acestă imagine nefericită”, spune Delia.

Fostul milionar a fost nevoit să renunțe la vilă și la mașinile de lux după ce a fost executat silit. Fostul milionar se luptă pe toate fronturile să-și recupereze banii, iar acum stă în chirie într-un apartament cu două camere. Afaceristul a fost executat silit începând cu anul 2012, iar datoria este în valoare de 2, 91 milioane de euro și 218.000 lei. Sumele uriașe sunt rezultatul unui credit bancar al firmei care producea materiale de construcții. Irinel Columbeanu a girat împrumutul cu bunurile sale.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu trece prin momente dificile. Ce spune despre el fosta soţie, Monica Gabor: „M-a ajutat foarte mult”

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...