Klaus Iohannis, în vizită la Call Center DSP Bucureşti

Klaus Iohannis, în vizită la Call Center DSP Bucureşti

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează duminică, la ora 11,00, o vizită la Call Center DSP Bucureşti, la Arena Naţională, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Şi premierul Ludovic Orban a vizitat în urmă cu patru săptămâni call-centre-ul DSP Bucureşti pentru a le mulţumi voluntarilor de la Medicină care răspundeau cetăţenilor care au nevoie de informaţii.Alte ArticoleCresc pensiile românilor. Violeta Alexandru: ”Lucrurile sunt …Hotărârea de Guvern pentru acoperirea salariilor din octombrie …Mihai Tudose, despre înghesuiala PNL de la Caraș-Severin: ”E …

”Am făcut o vizită să le mulţumim voluntarilor studenţi la Medicină care ne ajută în call-centerele care asigură interacţiunea cu cetăţenii, în bătălia contra covid. Aici este organizat un call-center cu 72 de posturi, prin care se comunică cu cetăţenii municipiului Bucureşti, persoane diagnsticte pozitiv, se efectuază anchete pidemiologice şi se asigură o comunicare cu cei care au nevoie de informaţii”, a declarat atunci premierul Ludovic Orban.

Acesta a precizat că este un call-center suplimentar faţă de cele care există deja.

”Creşterea ratei de răspuns a fost obiectivul pe care l-am urmărit în mod constant. (…) Sigur că este foarte greu să răspunzi la mii de apeluri, dar s-au făcut îmbunătăţiri”, a mai declarat Orban, care a precizat că, în timp, obiectivul este de a se putea răspunde la toate apelurile.

Sursa: RomaniaTV

loading...