Alberto Chelu, cuţitul de aur, eliminat de la Chefi la cuţite

Alberto Chelu, cuţitul de aur, eliminat de la Chefi la cuţite

Alberto Chelu, cuţitul de aur, eliminat de la Chefi la cuţite. După ce l-a pierdut pe Vincent Lointier, Florin Dumitrescu a pierdut o veste grea, din nou: cuțitul de aur părăsește competiția, după ce a primit cel mai mic punctaj la proba de gătit, la duel.

Se pare că proba de fluide i-a cam dat ceva bătăi de cap lui Alberto Chelu, căci textura preparatului său a semănat mai degrabă a piure decât a supă și acest lucru a fost taxat din plin la notele oferite de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, la degustare.Alte ArticoleCând nu e bine să faci nuntă. Recomandările preoților pentru …Horoscop 2 decembrie 2020. Contextul astral trezește sentimente …Alex Bodi, plătit cu 7 milioane de euro într-un an, ca să …

Citeşte şi: Chefi la cuțite 2020. Sorin Bontea a mai pierdut un bucătar. Cine a fost eliminat

Alberto Chelu, cuţitul de aur, eliminat de la Chefi la cuţite

Alberto Chelu a părăsit emisiunea „Chefi la cuțite” „Îmi e ciudă că am ieșit cu o supă cremă”, a dezvăluit Alberto Chelu, dezamăgit de vestea primită.

Revenit în bucătărie, concurentul și-a luat rămas bun de la colegii săi din echipa de bucătari cu tunici în buline. „Sunt siderat. Nu îmi explic în momentul de față cum un cuțit de aur poate să plece acasă de la o supă”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Cine va prezenta alături de Gina Pistol emisiunea Chefi la cuţite

Gina Pistol nu va mai fi singură, îl va avea alături pe Speak, care o va ajuta să modereze show-ul culinar.

Citeşte şi: Cum arăta Zanni înainte să aibă părul blond și tatuaje. Nimeni nu îl recunoaşte

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător‘, a spus Speak.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

„Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări‘, a mai declarat Speak.

Sursa: RomaniaTV