Alex Bodi, plătit cu 7 milioane de euro într-un an, ca să apară la TV

Alex Bodi, plătit cu 7 milioane de euro într-un an, ca să apară la TV

Alex Bodi ar fi reprezentat cu succes România la Parlamentul European, în calitate de reporter al unei publicații din Germania. Pentru reportajele sale, care, din păcate, nu sunt postate pe site-ul publicației, Alex Bodi ar fi primit, lunar, 3.000 de euro.

Aceste sume nu se regăsesc în extrasele bancare puse la dispoziție de celebrul avocat, dar care, probabil, au fost ridicate personal, de la casierie, de angajat, scrie Spynews.ro.Alte ArticoleHoroscop karmic decembrie 2020. Iarna începe cu răceala emoțională …Video amuzant de 1 Decembrie! Trei tinere din Funafuti vorbesc …Mezzosoprana Andreea Ilie şi Norris Măgeanu s-au despărţit

Citeşte şi: Alex Bodi, distrus în arest. O nouă lovitură pentru afacerist. SENTINŢĂ CRUNTĂ

Avocatul lui Alex Bodi: „Nu există elemente care să indice infracțiunile ce i se impută”

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a făcut declaraţii, luni, într-o conferinţă de presă, în care a demontat acuzațiile de constituire de grup infracțional organizat, trafic de carne vie și șantaj, care i se aduc clientului său.

Avocatul a mărturisit că „nu există elemente care să indice infracțiunile ce i se impută”.„A fost dorința sa personală de a clarifica prezența lui în acest dosar. Ca avocat spun că acest dosar a început destul de prost.

Domnul Bodi Alexandru a fost subiectul monitorizării de către autoritățile române din anul 2018. Până la reținere a fost sub supraveghere și cu toate acestea nu au existat elemente care să indice infracțiunile ce i se impută acum.

A fost monitorizare video, în cooperare cu autoritățile din Germania. Aceste autorități străine nu au transmis României date că Bodi a săvârșit astfel de fapte pe teritoriu german„, a declarat Cătălin Dancu.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, gest uriaş pentru fata cea mică a lui Alex Bodi FOTO

Alex Bodi a fost săltat de mascaţi

Procurorii DIICOT Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au făcut 23 de percheziţii domiciliare, pe raza mai multor judeţe pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

Membrii grupării duceau fete în Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Elveţia, obligându-le să se prostitueze, iar banii astfel obţinuţi erau folosiţi pentru investiţii imobiliare în ţară şi în străinătate.

Rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare, conform DIICOT. Locotenentul ar fi fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, care a fost săltat de mascați, informează Antena3.

Sursa: RomaniaTV

loading...