Constantin Mituleţu-Buică, preşedintele AEP, are coronavirus

Constantin Mituleţu-Buică, preşedintele AEP, are coronavirus

Constantin Mituleţu-Buică îşi va continua activitatea ca membru al Biroului Electoral Central (BEC) în regim de videoconferinţă, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 în urma testării Real-Time PCR efectuate astăzi, 1 decembrie 2020. Menţionăm că ieri, 30 noiembrie 2020, oficialul a mai efectuat un test rapid Covid-19 la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu”, al cărui rezultat a ieşit negativ”, se arată într-un comunicat de presă al AEP.Alte ArticoleMedicul Virgil Musta: „Izolaţi-vă la domiciliu la cel …Alexandru Rafila: După alegeri s-ar putea să asistăm la măsuri …Alexandru Rafila (PSD): „Programul nostru de sănătate …

Citeşte şi Raport INSP: Peste 80% dintre decedaţii de coronavirus au mai mult de 60 de ani

Sursa citată precizează că preşedintele instituţiei îşi va desfăşura în continuare activitatea ca membru al Biroului Electoral Central (BEC) în regim de videoconferinţă, iar atribuţiile deţinute în cadrul Autorităţii vor fi preluate de vicepreşedintele AEP, Zsombor Vajda.

Constantin Mituleţu-Buică, preşedintele AEP, are coronavirus. Opt angajaţi ai instituţiei, confirmaţi cu covid-19

„Dat fiind acest context, preşedintele AEP a luat decizia de a transmite o cerere pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale (mobile) şi dă asigurări că activitatea de organizare a alegerilor va continua în ritm normal, astfel încât desfăşurarea acestora să aibă loc în condiţii optime, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară care se impun”, mai arată AEP.

Citeşte şi Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, infectat cu coronavirus: Am purtat mereu masca şi tot m-am contaminat!

Opt angajaţi care lucrează la sediul central al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) au fost confirmaţi cu noul coronavirus, toţi fiind asimptomatici, declarau, în 26 noiembrie, surse, pentru News.ro.

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...