Horoscop karmic decembrie 2020. Iarna începe cu răceala emoțională pentru majoritatea zodiilor

Horoscop karmic decembrie 2020. Iarna începe cu răceala emoțională pentru majoritatea zodiilor

Horoscop karmic decembrie 2020. Chiar si o premonitie a sarbatorilor de Anul Nou va parea putin banala, fara renasterea generala, care este obisnuita pentru aceasta perioada a anului. Si foarte putini oameni in aceasta etapa vor fi cuprinsi de sentimente sau pasiuni, potrivit fabricatiinromania.info

Raceala emotionala si mercantilismul sunt consecinte naturale ale tabloului planetar. In luna decembrie 2020, ceea ce se intampla pe planeta Pamant va fi dominat de Mercur. Pe de o parte, aceasta este o veste buna. In cele din urma, a venit chiar momentul in care aproape toata lumea va avea ocazia sa obtina abundenta financiara.Alte ArticoleVideo amuzant de 1 Decembrie! Trei tinere din Funafuti vorbesc …Mezzosoprana Andreea Ilie şi Norris Măgeanu s-au despărţitBrigitte şi Florin Pastramă, bătuţi cu topoarele: „Ne-au …

Citeste si Horoscop decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Parcursul malefic al planetei Jupiter va transforma succesul în eșec

Din pacate, Mercur, un sustinator al ideilor pur materiale, va distrage atentia de la orice altceva, de la sentimente, prietenie, diferite tipuri de pasiuni. Si Jupiter va fi foarte strict.

Este minunat ca pe Pamant vor exista oameni mai intentionati si mai activi. Este, insa, rau faptul ca toti uita complet de sfera lor personala.

Horoscop karmic decembrie 2020. Planetele care ne vor încurca în decembrie

Este imposibil sa nu mentionam planetele care vor incurca si mai mult viata pamantenilor. Antagonistii din decembrie vor fi Uranus si Neptun. Aceasta este o uniune destul de rara.

Neptun este responsabil pentru aspectul senzorial-emotional. In consecinta, el isi va directiona toate intrigile. In decembrie, Neptun va sterge literalmente din caracterul multor oameni trasaturi precum umanitatea, ajutorul reciproc, tactul si mila.

La randul sau, Uranus va reduce semnificativ creativitatea si potentialul intelectual. Din acest motiv, multe dintre ideile din decembrie vor parea usor unilaterale si hipercreative.

Horoscop karmic decembrie 2020. Lideri elementari ceresti

In ceea ce priveste patronii fiecaruia dintre elementele individuale, nu sunt prevazute senzatii speciale. Venus ii va sustine de bunavoie pe reprezentantii elementului Pamant. Asadar, Capricornii, Fecioara, Taurul nu vor avea niciun motiv sa se teama de necazurile din domeniul relatiilor interumane.

Citeste continuarea pe fabricatiinromania.info.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...