Oraşul în care toţi oamenii au fost testaţi pentru Covid. Peste 70% din populaţie este infectată

Oraşul în care toţi oamenii au fost testaţi pentru Covid. Peste 70% din populaţie este infectată

Cuevas del Becerro are peste 1,600 de locuitori și peste două treimi dintre ei au fost testaţi pentru COVID-19. Printre cei depistaţi se numără chiar primarul, electricienii şi poliţiştii.

„Mi-au trimis un mesaj pentru ziua de vineri, când a fost testarea în masă, dar nu a fost pentru mine, ci pentru soţul meu. Rezultatul a fost negativ, aşa că i-au trimis un mesaj nou astăzi. Eu am făcut testul PCR, acum aşteptăm să vedem„, povesteşte unul dintre rezidenţii testaţi pentru Covid, citat de NBC News.Alte ArticoleUltimul Crăciun la Casa Albă pentru familia Trump. Ce temă …Turcia a sărit brusc la 30.000 de infecţii zilnice cu Covid. …Maguito Vilela, un politician aflat în comă indusă din cauza …

Citeşte şi Medic cunoscut din România, veşti excelente despre vaccinul antiCOVID: „99,9% din cazuri se vindecă repede și fără complicații”

„Nu am simptome, am venit pentru că testul este pentru toţi. Am venit pentru a putea opri această infectare”, spune şi Ana Maria Mena, o altă localnică.

Sute de voluntari s-au mobilizat să livreze mâncare celor izolaţi la domiciliu.

„Ne organizăm pe două numere de telefon, unul pentru Whatsapp, iar altul pentru apelurile telefonice, pe care doi oameni din consiliu le vor prelua şi le vor trimite mai departe către protecţia civilă. Tocmai ce am terminat un meeting. Ne vor ajuta să facem livrări acasă, către persoanele care nu pot merge la magazin sau care nu îşi pot părăsi locuinţa„, explică Pedro Niebla Ponze, primarul din Cuevas del Becerro

Sursa: RomaniaTV